Talentontwikkeling & stages

Atlas-medewerkers hebben hart voor het onderwijs, zijn verbindend, betrokken en flexibel en willen zichzelf voortdurend blijven ontwikkelen. We verwachten van onze medewerkers dat zij nieuwsgierig zijn en net als de leerlingen steeds weer nieuwe kennis opdoen. Docenten op de Atlas-scholen vervullen verschillende rollen: ze inspireren, motiveren en gidsen de leerlingen en bieden individueel maatwerk. Zo dagen docenten de leerlingen uit om het beste uit zichzelf te halen.

Wie werkt bij het Atlas College, kan rekenen op een uitdagende werkomgeving. We vinden het belangrijk om al onze medewerkers ruimte te bieden om zichzelf te (blijven) ontwikkelen. Bij het Atlas College bieden we een aantrekkelijk aanbod op het gebied van na- en bijscholing en (persoonlijke) ontwikkeling.

Het Atlas College als stageschool

Als student kun je bij het Atlas College kiezen uit 5 verschillende scholen met onderwijs dat varieert van praktijkonderwijs tot en met gymnasium. Zo kun je ontdekken wat het beste bij jou past. We geven studenten de kans om al hun stages bij het Atlas College te lopen. En als het kan, doen we ons best om je daarna een baan aan te bieden.

Wij staan open voor enthousiaste, creatieve studenten die mee willen denken over en samen willen werken aan vernieuwende onderwijsvormen en die met passie voor leren onze leerlingen verder willen brengen.