Vakantiesluiting

Suzan VermeulenAlgemeen nieuws

De scholen van het Atlas College en het bijbehorende Atlas service centrum zijn geopend en bereikbaar tijdens werkdagen. In schoolvakanties zijn onze gebouwen gesloten. Op 16 juli 2021 start de … Lees verder

Docent Economie – SG Newton

RedactieVacatures SG Newton

Wij zoeken voor het komend schooljaar een onderwijsassistent die de docenten van de Eerste Opvang Anderstaligen kan ondersteunen bij hun lesgevende taken. De onderwijsassistent wordt o.a. ingezet om leerlingen, met ondersteuning op inhoud door de docenten, individueel te begeleiden bij het lezen en schrijven.

Onderwijsassistent – SG Newton

RedactieVacatures SG Newton

Je bent onderwijsassistent of hebt aantoonbare bekwaamheid. Uiteraard beschik je over goede pedagogische en didactische vaardigheden en heb je affiniteit met het lesgeven aan deze doelgroep. Je bent enthousiast, oplossingsgericht en bovenal een teamspeler en je bent flexibel om elke dag opnieuw om te gaan met instromende en uitstromende leerlingen.

Open sollicitaties welkom!

RedactieVacatures Algemeen

Onze scholen zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Ben jij ook op zoek naar een leuke baan als docent? Misschien hebben we binnenkort wel iets dat past bij jouw profiel. Neem contact op met ons via de contactpagina en vraag naar meer informatie.