Sollicitatieprocedure

De vacatures van de scholen van het Atlas College worden geplaatst op de website van het Atlas College, de website van de school en op Meesterbaan.nl. Dit geldt zowel voor vacatures voor onderwijzend personeel als voor onderwijs ondersteunend personeel. Je kan solliciteren via de website van Meesterbaan.nl. Zie je op dit moment geen passende vacature? Stuur dan een open sollicitatie naar pz@atlascollege.nl.

Hoe werkt het?

Binnengekomen sollicitaties worden door de afdeling P&O direct naar de vacaturehouder gestuurd. Je ontvangt een reactie van de afdeling P&O of de vacaturehouder na de sluitingsdatum.
Voor het sollicitatiegesprek wordt een sollicitatiecommissie samengesteld. De samenstelling van deze commissie is afhankelijk van de functie.

Na aanname

Als het sollicitatiegesprek voor beiden positief is verlopen dan volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek door afdeling P&O. Je ontvangt hiervoor een uitnodiging. Tijdens het gesprek worden de arbeidsvoorwaarden besproken en lever je de documenten in die je toegestuurd hebt gekregen. Op je eerste werkdag moet een origineel exemplaar van de VOG aanwezig zijn. Bij het aannamegesprek neem je de documenten mee die je toegestuurd hebt gekregen en, als je deze al ontvangen hebt, de verklaring omtrent gedrag (VOG). Tijdens het gesprek worden de arbeidsvoorwaarden besproken.