Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

De vacatures van de scholen van het Atlas College worden geplaatst op de website van het Atlas College, de website van de school en op Meesterbaan.nl. Dit geldt zowel voor vacatures voor onderwijzend personeel als voor onderwijs ondersteunend personeel. Je kan solliciteren via de website van Meesterbaan.nl.

Open sollicitatie

Zie je op dit moment geen passende vacature?
Stuur dan een open sollicitatie naar pz@atlascollege.nl.

Hoe werkt het?

Binnengekomen sollicitaties worden door de afdeling P&O direct naar de vacaturehouder gestuurd. Je ontvangt een ontvangstbevestiging en na de sluitingsdatum van de vacature ontvang je een reactie op je sollicitatie van de vacaturehouder.

Bij elke vacature wordt een sollicitatiecommissie samengesteld. De samenstelling van deze commissie is afhankelijk van de functie.  Word je uitgenodigd voor een gesprek? Dan maak je kennis met deze commissie en mogelijk je toekomstige collega’s.

Na aanname

Als het sollicitatiegesprek voor beiden positief is verlopen dan volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek door afdeling P&O. Je ontvangt hiervoor een uitnodiging. Tijdens het gesprek worden de arbeidsvoorwaarden besproken en lever je de gevraagde  documenten in. Op je eerste werkdag moet een origineel exemplaar van de VOG aanwezig zijn.