Sollicitatieprocedure

Het Atlas College is op zoek naar de beste match tussen kandidaat en vacature, zodat de talenten en kwaliteiten van de medewerker optimaal ingezet kunnen worden. Alle sollicitaties worden daarom zorgvuldig behandeld.

Procedure

Een vacature wordt eerst gepubliceerd op het intranet, zodat interne kandidaten kunnen reageren. Wanneer via die weg geen geschikte kandidaat wordt gevonden, dan wordt de vacature extern gepubliceerd op Meesterbaan. Je ontvangt binnen 48 uur een ontvangstbevestiging per e-mail. De eerste selectie van de brieven neemt twee tot drie weken in beslag. Hierna ontvang je bericht over de uitslag. Na de sluitingsdatum verdwijnt de vacature van de site. Het is niet mogelijk om daarna de vacaturebeschrijving nog terug te vinden. Het is dus belangrijk om voor jezelf de informatie over de vacature op te slaan voor deze van de website verdwijnt.

Informatie

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure dan kan je een e-mail sturen naar de afdeling P&O.

Sollicitatiecode

Het Atlas College hecht veel waarde aan een zorgvuldige werving en selectie van personeel. De richtlijnen die gehanteerd worden bij het wervingsproces staan omschreven in het document NVP-sollicitatiecode.

Open sollicitatie

Zie je op dit moment geen passende vacature? Open sollicitaties zijn altijd welkom! Wil je je cv (met eventueel je motivatie) onder de aandacht brengen, stuur dan een mail naar de afdeling P&O.

Informatie na aanname

Als het sollicitatiegesprek en vervolgens het arbeidsvoorwaardengesprek positief zijn verlopen en je ‘ja-woord’ hebt gegeven, ben je officieel Atlas-medewerker. Pas na de ingangsdatum van het contract is het mogelijk voor medewerkers om onze medewerkersportal te bekijken, maar in de tussentijd ontvangt u veel praktische informatie over het werken bij de Atlas College. Natuurlijk maak je gedurende de eerste periode allereerst kennis met jouw directe collega’s op locatie.