TOA Biologie – Copernicus SG

Sandra Schoenmakervacatures Copernicus SG

Het Atlas College heeft voor de locatie Copernicus SG per 1 augustus 2022 een vacature voor een Technisch Onderwijsassistent (TOA) – BiNaSk (0,7 fte)

Naar wie zijn wij op zoek?
De BiNaSk-TOA is een flexibele en enthousiaste begeleider. Je ondersteunt voornamelijk de lessen biologie in onderbouw én bovenbouw, maar je wordt ook ingezet voor onze lessen scheikunde en natuurkunde.
Daarnaast begeleid je Copernicus+-lessen uit het bèta-profiel.
Als teamspeler bied je ook ondersteuning bij andere (technische) vraagstukken in de school.

Taken:

  • begeleidt practica van leerlingen binnen een les (samen met docent), maar ook buiten de les (zelfstandig)
  • stelt materialen en technieken beschikbaar en bewaakt veiligheidsaspecten
  • Blijft nieuwsgierig naar nieuwe technieken en ontwikkelingen in de “bèta-hoek”.

Wat breng jij mee aan kennis en vaardigheden?
-Een afgeronde opleiding Onderwijsassistent;
-Je bent een handige “duizendpoot” en creatief;
-Jouw hart ligt bij biologie, maar assistentie bij scheikunde en natuurkunde is geen probleem.

Als nieuwe collega ben je een teamspeler en een echte aanpakker! Je ziet waar je nodig bent en je houdt de leslokalen netjes en zorgt ervoor dat alles wordt opgeruimd. Je kunt goed zelfstandig werken en ben je proactief bezig. Je bent communicatief vaardig met leerlingen en collega’s. Bij het Atlas College stimuleren wij dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen.
Passen deze persoonlijke kwaliteiten bij jou? Dan zien we graag je reactie tegemoet!

Wat bieden wij?
Een leuke en dynamische leeromgeving met betrokken collega’s. We zorgen voor een goede begeleiding zodat je je snel thuis voelt bij ons. De inschaling is conform CAO-VO in schaal 6 en afhankelijk van opleiding en werkervaring. De secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33%, pensioenregeling bij het pensioenfonds ABP, reiskostenvergoeding en ruime verloffaciliteiten zijn geregeld in de CAO VO.
Daarnaast biedt het Atlas College ook de volgende aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: ruime (fiscale) uitruilregelingen, semi-collectieve verzekering bij gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid, collectieve ziektekostenverzekering, een individueel keuzebudget van jaarlijks 50 uur bij een fulltime dienstverband en een laptop in bruikleen. Er is veel ruimte voor professionalisering en ontwikkeling. Iedere medewerker heeft een scholingsbudget voor deskundigheidsbevordering.

Het Atlas College heeft vijf scholen in één organisatie, dus extra veel doorgroeimogelijkheden. Alle scholen zijn tevens ROWF-opleidingsscholen.

Het betreft een tijdelijke vacature met uitzicht op een vaste aanstelling.

Solliciteren?
Je kunt op Meesterbaan via de button ‘Solliciteren’ jouw gegevens achterlaten en jouw C.V. en motivatiebrief uploaden. Klik hier voor de directe link.

De sluitingstermijn van de vacature is 27 juni 2022. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in week 26 en/of 27.

Enthousiast maar heb je nog vragen? Neem dan contact op met de heer E. Mollee, Hoofd Organisatie & Beheer: 0229-236344.

Uitsluitend rechtstreekse reacties van sollicitanten via onze website of via de site van meesterbaan worden door ons in behandeling genomen.