Technische Docent – SG De Triade

Sandra SchoenmakerVacatures SG De Triade

Het Atlas College heeft voor de locatie SG de Triade per 1 augustus 2022 een vacature voor een twee Technische Docenten.

Wij zijn op zoek naar twee technische docenten. Één op het gebied van metaal/elektro/installatiewerk en één op het gebied van de bouw. Een HBO opleiding in één van deze gebieden is dan ook een pré, evenals werkervaring binnen één van deze gebieden.

We zoeken een docent, dat betekent dat je het leuk moet vinden om onze leerlingen te begeleiden naar een baan in de technische- of bouwsector. Wij zijn een VMBO-school. Dat betekent dat we leerlingen voorbereiden op hun vervolgopleiding op het MBO. Een zeer belangrijk aspect van ons vak is dat we leerlingen begeleiden in hun ontwikkeling. Niet alleen vakinhoudelijk maar ook op sociaal gebied. Dat we ze een veilige haven bieden om te groeien tot de persoon die ze willen zijn.
Het docentschap is een vak, misschien wel het mooiste vak dat er is. En net zoals voor allerlei andere mooie vakken geldt, geldt hier ook voor dat je er een opleiding voor moet doen. We leggen tenslotte de toekomst van de nieuwe generatie in jouw handen. De opleiding kan via een zij-instroom traject gevolgd worden en duurt dan ongeveer 2 jaar. De opleiding wordt door ons bekostigd.

Kortom, werk je nu in een technische sector en wil je iets gaan doen waarbij je niet alleen je liefde voor de techniek of bouw kwijt kan, maar ook betekenisvol bezig kan zijn, dan hebben wij de ideale baan voor jou!

Met ingang van: 01-08-2022
Dienstverband: Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE: 1,0 fte
Aantal uren: 27 lesuren

Meer informatie kun je vinden op meesterbaan.