Scholen met karakter
bestuur bestuur bestuur

End of an Era

Vandaag nemen wij afscheid van onze directeur Peter Snoek. Na 12 jaar OSG gaat hij genieten van zijn pensioen en laat hij ons achter in een Snoekloos tijdperk.

De gedachte ‘wat moeten we nou zonder hem’ is al meermaals door ons hoofd geschoten en er vloeien vanmiddag ook vast wat tranen, maar dat weerhoudt hem er niet van om te gaan. En terecht.

Wij zullen hem ons herinneren als een betrokken directeur die letterlijk een brug bouwde en iedereen op de juiste plek wist te zetten. Het gat tussen directeur en medewerker verdween. Door zijn positiviteit en vertrouwen in zijn medewerkers liet hij mensen groeien. Ook als zijn agenda volledig volgepropt zat, nam hij altijd voor iedereen de tijd en de deur van zijn kantoor ging dan ook bijna nooit dicht.

Hij laat letterlijk en figuurlijk een gezonde school achter. We zijn er trots op dat hij onze directeur was en gaan hem erg missen.

Vanaf 1 april neemt Jeanette Lotte het stokje van hem over. Zij was eerder directeur bij het Jan van Egmond Lyceum en bij PCC Lyceum. De afgelopen drie jaar was zij actief als conrector onderwijs bij het Amstelveen College. Wij hebben er alle vertrouwen in dat de eigenheid van de school ook bij Jeanette in goede handen is.

Ga terug

Contact Atlas College
Dampten 14, 1624 NR Hoorn
T (0229) 20 60 20
E info@atlascollege.nl
kvk: 37153438
btwnr.: 8209.71.054.B.01

Scholen met karakter