Medewerker ICT op locatie – OSG West-Friesland

Sandra SchoenmakerVacatures OSG West-Friesland

Het Atlas College heeft voor de locatie OSG West-Friesland per 1 september 2022 een vacature voor een Medewerker ICT op locatie (1,0 fte).

Naar wie zijn wij op zoek?
De medewerker ICT op locatie begeleidt gebruikers op de locatie ( medewerkers en leerlingen) van geautomatiseerde systemen. Hij/zij is de eerstelijns-vertegenwoordiger van de ICT Helpdesk op locatie. Vanuit zijn/haar deskundigheid en bekendheid met het systeem kan hij/zij geraadpleegd worden bij de ontwikkeling van ICT-beleid in brede zin. Hierbij kan hij/zij ook ondersteunend zijn aan de ICT-coördinator, belast met de ontwikkeling en uitvoering van het ICT- onderwijs/ICT-ondersteunend onderwijs op locatie. Hij/zij kan ondersteunende diensten verlengen aan de centrale afdeling systeembeheer en werkt binnen de centraal vastgestelde ICT-kaders van het Atlas College.
We zoeken iemand die:

  • docenten en leerlingen kan helpen (of verwijzen) met ICT-gerelateerde problemen.
  • de voorraad uitleen laptops beheert en voor (nieuwe) docenten inricht.
  • kennis van windows 365 en verschillende besturingssystemen heeft.
  • Hardware op school onderhoudt en verzorgt.
  • Service gericht is en blijft zoeken naar oplossingen.
  • het computerlokaal beheert en het toekomstige medialab.
  • kleine reparaties en ondersteuning geeft bij de installatie van software.
  • Gevraagd en ongevraagd advies geeft.
  • Zich blijft ontwikkelingen in kennis en vaardigheden.
  • Vriendelijk en volhardend blijft na 10x dezelfde uitleg.

Wat breng jij mee?
Van onze nieuwe collega verwachten wij dat je kennis hebt van de in gebruik zijnde hard- en softwareconfiguraties en in het bezit bent van een diploma IT op minimaal MBO 3 -niveauJe beschikt over voldoende inzicht in de gebruiksmogelijkheden en kan dit op een prettige wijze communiceren met de gebruikers. Uiteraard ben je vaardig in het installeren van software en het verhelpen van storingen en ben je in staat proactief te handelen. Aantoonbare werkerkervaring met Microsoft365 is een pré.
Je past goed binnen het Atlas College als je je thuis voelt in een werkomgeving waar kwaliteit, plezier en betrokkenheid centraal staan. Door ons hoogwaardige onderwijs bieden wij onze leerlingen een stevige basis voor een goede toekomst en daar is professionele ICT-ondersteuning van groot belang bij.

Wat bieden wij?
Scholen met karakter! Een fijne werkplek waar veel aandacht is voor onderwijsvernieuwing, professionalisering en passie en waar je samenwerkt met betrokken collega’s. Zo zorgen we er samen voor dat je je snel thuis voelt bij ons!  Deze functie is gewaardeerd in schaal 6 van de CAO VO.  De inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring. De secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33%, pensioenregeling bij het pensioenfonds ABP, reiskostenvergoeding en ruime verloffaciliteiten zijn geregeld in de CAO VO.
Daarnaast biedt het Atlas College ook de volgende aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: ruime (fiscale) uitruilregelingen, semi-collectieve verzekering bij gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid, collectieve ziektekostenverzekering, een individueel keuzebudget van jaarlijks 50 uur bij een fulltime dienstverband en een laptop in bruikleen.
Er is veel ruimte voor professionalisering en ontwikkeling. Iedere medewerker heeft een scholingsbudget voor deskundigheidsbevordering.
Het Atlas College heeft vijf scholen in één organisatie, dus extra veel doorgroeimogelijkheden. Alle scholen zijn aangesloten bij de ROWF en zijn opleidingsscholen.

Solliciteren?
Enthousiast maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met de heer B. Butter, afdelingsleider: 0229-246164.

De vacature staat open tot 21 augustus. Wegens de zomervakantie zijn wij gesloten en ontvang je na deze datum een reactie op jouw sollicitatie.

Meer informatie via Meesterbaan: klik hier.