Medewerker Financiële Zaken – Atlas Service Centrum

Sandra SchoenmakerVacatures Atlas College

Het Atlas College heeft voor het Atlas Service Centrum per direct een vacature voor een medewerker Financiële Zaken ( 0,8 fte)

Waar kom je werken?
Het Atlas College is een openbare scholengemeenschap met drie scholen in Hoorn, één in Medemblik en één in Edam. De locaties van het Atlas College verzorgen met ruim 540 medewerkers voor circa 4200 leerlingen onderwijs van VMBO tot VWO. Vanuit het Atlas Service Centrum bieden wij ondersteuning aan de scholen op het gebied van o.a. Financiën, Informatisering, Onderwijs en Kwaliteit, Communicatie en Personeel & Organisatie.

Wat ga je doen?
Je verricht voorbereidende werkzaamheden ten behoeve van het begrotingsproces, je verricht boekhoudkundige en financieel-administratieve werkzaamheden en je bereidt rapportages aan de controller voor omtrent het financieel resultaat en de vermogenspositie.
De volgende werkzaamheden zullen ook door jou worden uitgevoerd:

  • Het boeken van alle inkomende inkoopfacturen en de afhandeling van de workflow in Xtendis
  • Het klaarzetten en controleren van de wekelijkse betalingen
  • Het boeken van de bankmutaties in het financiële pakket Exact Globe
  • Het registreren van investeringen in de activa module van Exact Globe
  • Diverse ondersteunende werkzaamheden in het kader van de fusie met PSG
  • Andere voorkomende werkzaamheden


Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn op zoek naar een collega die met veel enthousiasme deze afwisselende functie gaat vervullen. Je bent klantvriendelijk, servicegerichte en denkt in mogelijkheden. Je bent accuraat en hebt een proactieve en signalerende werkhouding en je vindt het een uitdaging om een actieve rol te vervullen in het verbeteren van onze dienstverlenging naar de scholen. Je past goed binnen het Atlas College als je je thuis voelt in een werkomgeving waar kwaliteit, plezier en betrokkenheid centraal staan. Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau en je maakt je snel eigen met onze systemen.

Wat bieden wij?
Scholen met karakter! Een fijne werkplek waar veel aandacht is voor vernieuwing, professionalisering en passie en waar je samenwerkt met twee betrokken collega’s. Zo zorgen we er samen voor dat je je snel thuis voelt bij ons! Je krijgt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, om je kennis en kwaliteiten breed in te zetten en om ons te verrassen met je ideeën om onze klantgerichtheid nog prettiger vorm te geven.
Deze functie is gewaardeerd in OOP-functieschaal 7, maximaal € 3.262,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. De inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring. De secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33%, pensioenregeling bij het pensioenfonds ABP, reiskostenvergoeding en ruime verloffaciliteiten zijn geregeld in de CAO VO.
Daarnaast biedt het Atlas College ook de volgende aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: ruime (fiscale) uitruilregelingen, semi-collectieve verzekering bij gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid, collectieve ziektekostenverzekering, een individueel keuzebudget van jaarlijks 50 uur bij een fulltime dienstverband en een laptop in bruikleen.
Er is veel ruimte voor professionalisering en ontwikkeling. Iedere medewerker heeft een scholingsbudget voor deskundigheidsbevordering.
Het betreft een dienstverband van een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.

Pak je kans! Wordt het Atlas College jouw nieuwe werkplek?
Wij ontvangen graag uiterlijk 25 augustus jouw sollicitatie met CV. Je kunt deze sturen naar: e.toepoel@atlascollege.nl

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Ellis Toepoel, coördinator Financiële Administratie: 0229-206030.

Vanwege de zomervakantie zijn we gesloten tot 22 augustus. Je ontvangt pas na de sluitingsdatum van de vacature een reactie op jouw sollicitatie.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor.