LIO studenten – SG Newton

Sandra SchoenmakerVacatures SG Newton

Het Atlas College heeft voor de locatie SG Newton per 1 augustus 2022 plek voor LIO studenten bij de vakken Duits, Biologie, Wiskunde, Natuurkunde en Nederlands.

Naar wie zijn wij op zoek?
Ben jij als Leraar In Opleiding in de afstudeerfase van de lerarenopleiding? Dan hebben we mogelijkheden voor jou!
Je kunt bij ons ervaring opdoen in de praktijk op SG Newton, dé ondernemende school van Hoorn. Je gaat onder begeleiding lesgeven aan onze leerlingen van zowel vmb-basis, kader als mavo. Dit zal in onderling overleg worden afgestemd.

Wat breng  jij mee?
Je beschikt over goede pedagogische en didactische vaardigheden en het zou fijn zijn als je affiniteit hebt met vmbo leerlingen, maar dat is niet noodzakelijk. Het spreekt voor zich dat je onderwijsvernieuwingen op de voet volgt en goed kunt omgaan met het gebruiken van digitale leermiddelen.

Je past goed binnen het Atlas College als je je thuis voelt in een werkomgeving waar kwaliteit, plezier en betrokkenheid centraal staan. Door ons hoogwaardige onderwijs bieden wij onze leerlingen een stevige basis voor een goede toekomst.

Wat bieden wij?
Scholen met karakter!
Een fijne stage-werkplek waar veel aandacht is voor onderwijsvernieuwing, professionalisering en passie en waar je samenwerkt met betrokken collega’s. Zo zorgen we er samen voor dat je je snel thuis voelt bij ons!
De stage kan zowel op betaalde als onbetaalde basis en het aantal uren is bespreekbaar.

Solliciteren?
Enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op via telefoonnummer 0229-552010.
Heb je vragen over Biologie of Wiskunde, vraag dan naar de heer Jaap Fölsche.
Heb je vragen over Duits, vraag dan naar mevrouw Sylvia Broere.
Heb je vragen over Natuurkunde of Nederlands, vraag dan naar de heer Mark Zonneveld of Mevrouw Renate Visscher.

We komen graag met je in gesprek om jouw mogelijkheden te bekijken. Twijfel niet, maar bel ons!

Je kunt via Meesterbaan via de button Solliciteren jouw gegevens achterlaten en jouw motivatiebrief en CV uploaden. Klik hier.