Docent Wiskunde – SG Newton

Sandra SchoenmakerAlgemeen nieuws

Het Atlas College heeft voor de locatie SG Newton per 1 augustus 2022 een vacature voor een docent Wiskunde (0,7-0,8 fte).

Naar wie zijn wij op zoek?
Je gaat lesgeven aan onze leerlingen van zowel vmbo-basis, kader als mavo in meerdere leerjaren. Dit zal in onderling overleg worden afgestemd. We werken met de lesmethode Getal & ruimte. Je bent goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en weet hoe je de lesstof goed kan overbrengen op de leerlingen. Je begeleidt en coacht de leerlingen bij hun leerdoelen. In je rol als mentor onderhoud je contacten met de ouders en/of verzorgers over de voortgang. Daarnaast weet jij hoe je je leerlingen motiveert om zo het maximale eruit te halen en zorg je voor een veilige leeromgeving. We zoeken een enthousiaste en bevlogen docent die er plezier in heeft  zijn of haar kennis en vaardigheden over te brengen op onze leerlingen en die de vakgroep met vakkennis kan ondersteunen. Het betreft een tijdelijk dienstverband voor de duur van een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.

Wat breng  jij mee?
Je bent in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid Wiskunde of je bent studerende hiervoor. Verder beschik je over goede pedagogische en didactische vaardigheden en het zou fijn zijn als je affiniteit hebt met het lesgeven aan vmbo leerlingen, maar is niet noodzakelijk. Het spreekt voor zich dat je onderwijsvernieuwingen op de voet volgt en goed kunt omgaan met het gebruiken van digitale leermiddelen.

Je past goed binnen het Atlas College als je je thuis voelt in een werkomgeving waar kwaliteit, plezier en betrokkenheid centraal staan. Door ons hoogwaardige onderwijs bieden wij onze leerlingen een stevige basis voor een goede toekomst.

Wat bieden wij?
Scholen met karakter!
Een fijne werkplek waar veel aandacht is voor onderwijsvernieuwing, professionalisering en passie en waar je samenwerkt met betrokken collega’s. In de sectie Wiskunde werken zo’n 6 collega’s. Zo zorgen we er samen voor dat je je snel thuis voelt bij ons!
Deze functie is gewaardeerd in schaal LB, maximaal € 4463,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. De inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring. De secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33%, pensioenregeling bij het pensioenfonds ABP, reiskostenvergoeding en ruime verloffaciliteiten zijn geregeld in de CAO VO.
Daarnaast biedt het Atlas College ook de volgende aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: ruime (fiscale) uitruilregelingen, semi-collectieve verzekering bij gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid, collectieve ziektekostenverzekering, een individueel keuzebudget van jaarlijks 50 uur bij een fulltime dienstverband en een laptop in bruikleen.
Er is veel ruimte voor professionalisering en ontwikkeling. Iedere medewerker heeft een scholingsbudget voor deskundigheidsbevordering. De aanstelling is tijdelijk voor de duur van een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.

Het Atlas College heeft vijf scholen in één organisatie, dus extra veel doorgroeimogelijkheden. Alle scholen zijn aangesloten bij de  ROWF en zijn dus opleidingsscholen.

Solliciteren?
Enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met de heer Jaap Fölsche, teamleider: 0229-552010.

Je kunt op Meesterbaan via de button Solliciteren jouw gegevens achterlaten en jouw motivatiebrief en CV uploaden. Klik hier voor de directe link.