Docent TeHaTex – Copernicus SG

Sandra Schoenmakervacatures Copernicus SG

Het Atlas College heeft voor Copernicus SG per 7 januari 2023 een vacature voor een Docent TeHaTex, 2e graads
(0,4680 fte)

Naar wie zijn wij op zoek?
Een artistieke, ambitieuze en ondernemende docent beeldende kunst voor de vakken Tekenen,Textiel en Handvaardigheid in de onderbouw van Mavo, Havo en VWO. Je geeft dit lopende schooljaar voornamelijk tekenlessen. Voor deze functie ben je bij voorkeur in het bezit van een 1e en/of 2e graads bevoegdheid, maar ook een LIO-er is van harte welkom.
Je bedenkt in overleg met collega’s kunstzinnige uitdagingen voor leerlingen zodat ze allemaal in een veilige leeromgeving op hun eigen niveau kunnen uitblinken. Je vindt kunsteducatie belangrijk voor de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen en je kan dit ook uitdragen en visueel maken.

Je toont betrokkenheid en interesse naar de leerlingen, de sectie en de school. Je werkt zelfstandig en in overleg met de sectie TeHaTex ook op het gebied van digitale leerlingadministratie, organisatie, planning en schoolbeleid. Je draagt bij aan de zichtbaarheid van de kunstvakken zowel in de school als daarbuiten. Het spreekt voor zich dat je onderwijsvernieuwingen en de actualiteit op de voet volgt en goed kunt toepassen in jouw kunstzinnige lessen. Ben jij onze proactieve, inspirerende, reflecterende en gezellige nieuwe collega? Solliciteer dan snel!

Het betreft een tijdelijke vacature met uitzicht op een vaste aanstelling.

Wat breng jij mee?
Je bent in het bezit van een tweede graads bevoegdheid TeHaTex of je bent studerende hiervoor. Verder beschik je over goede pedagogische en didactische vaardigheden en hanteer je een activerende didactiek. Je bent in staat een veilig klimaat in de klas te creëren en je benadert de leerling positief. Het spreekt voor zich dat je onderwijsvernieuwingen op de voet volgt en goed kunt omgaan met het gebruiken van digitale leermiddelen.

Je past goed binnen het Atlas College als je je thuis voelt in een werkomgeving waar kwaliteit, plezier en betrokkenheid centraal staan. Door ons hoogwaardige onderwijs bieden wij de leerlingen een stevige basis voor een goede toekomst.

Wat bieden wij?
Scholen met karakter! Een fijne werkplek waar veel aandacht is voor onderwijsvernieuwing, professionalisering en passie en waar je samenwerkt met betrokken collega’s. Zo zorgen we er samen voor dat je je snel thuis voelt bij ons!
Deze functie is gewaardeerd in schaal LB, maximaal € 4573,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. De inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring. De secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33%, pensioenregeling bij het pensioenfonds ABP, reiskostenvergoeding en ruime verloffaciliteiten zijn geregeld in de CAO VO.
Daarnaast biedt het Atlas College ook de volgende aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: ruime (fiscale) uitruilregelingen, semi-collectieve verzekering bij gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid, collectieve ziektekostenverzekering, een individueel keuzebudget en een laptop in bruikleen.
Er is veel ruimte voor professionalisering en ontwikkeling. Iedere medewerker heeft een scholingsbudget voor deskundigheidsbevordering.

Het Atlas College bestaat uit vijf scholen en een Service Centrum. Alle scholen zijn aangesloten bij de ROWF en zijn dus tevens opleidingsscholen.

Solliciteren?
Je kunt jouw gegevens achterlaten en jouw C.V. en motivatiebrief uploaden via meesterbaan. Klik hier. Uitsluitend rechtstreekse reacties van sollicitanten via onze website of via de site van meesterbaan worden door ons in behandeling genomen.

Enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met de heer E. Mollee, Hoofd organisatie & beheer: 0229-236344.