Docent Nederlands – Copernicus SG

Sandra Schoenmakervacatures Copernicus SG

Het Atlas College heeft voor de locatie Copernicus SG per 1 augustus 2022 een vacature voor een docent Nederlands, tweede graad (0,4 fte)

Naar wie zijn wij op zoek?
Als docent Nederlands ga je lesgeven aan leerlingen uit de klassen onderbouw MHV en Mavo. Je verzorgt lessen op het gebied van de Nederlandse taal en bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Je weet de lesstof goed over te brengen en je begeleidt en coacht leerlingen bij hun leerdoelen. Je onderhoudt contacten met ouders en/of verzorgers over de voortgang. Daarnaast zorg je voor een veilige leeromgeving en ben je in staat om het maximale uit een leerling te halen.

Wat breng jij mee?
Je bent in bezit van een tweede graads bevoegdheid Nederlands of je bent studerend hiervoor. Je beschikt over goede pedagogische en didactische vaardigheden en je hebt affiniteit met lesgeven aan mavo leerlingen. Je bent enthousiast, oplossingsgericht en je kunt goed samenwerken. Je bent in staat een stimulerende werkomgeving in de klas te creëren en kennis en vaardigheden over te dragen aan de leerlingen. Het spreekt voor zich dat je onderwijsvernieuwingen op de voet volgt en vaardig bent in het gebruik van digitale leermiddelen.

Wat bieden wij?
Een leuke en dynamische leeromgeving met betrokken collega’s. We zorgen voor een goede begeleiding zodat je je snel thuis voelt bij ons. De inschaling is conform CAO-VO  in schaal LB en afhankelijk van opleiding en werkervaring. Daarnaast biedt het Atlas College bovenop de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden uit de CAO een op ontwikkeling gericht taakbeleid, een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering en een collectieve ziektekostenverzekering. Je ontvangt een laptop in bruikleen voor het gebruik in de interne digitale schoolomgeving. Het betreft een tijdelijke vacature met uitzicht op een vaste aanstelling.

Solliciteren?
Je kunt via de button ‘Solliciteren’ op Meesterbaan jouw gegevens achterlaten en jouw C.V. en motivatiebrief uploaden.

Enthousiast maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met de heer E. Mollee, Hoofd Organisatie & Beheer: 0229-236344. De gesprekken zullen plaatsvinden in week 23 en 24.