Docent Natuurkunde (Mens & Natuur) – SG De Dijk

Sandra SchoenmakerVacatures SG De Dijk

Het Atlas College heeft voor de locatie SG De Dijk per direct een vacature voor een docent Natuurkunde / Mens & Natuur (0,8 – 1,0 fte)

Naar wie zijn wij op zoek?
Als docent natuurkunde (Mens&Natuur) ga je lesgeven aan leerlingen van leerjaar 1 tot en met 4 van vmbo-basis, vmbo-kader, vmbo-tl, havo en vwo.
Je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en weet de lesstof goed over te brengen. Je begeleidt en coacht leerlingen bij hun leerdoelen. Je onderhoudt contacten met ouders en/of verzorgers over de voortgang. Daarnaast weet jij hoe je je leerlingen motiveert om zo het maximale eruit te halen en zorg je voor een veilige leeromgeving. We zoeken een enthousiaste en bevlogen docent die er plezier in heeft zijn of haar kennis en vaardigheden over te brengen op onze leerlingen en die de vakgroep met vakkennis kan ondersteunen.

Wat breng jij mee?
Je bent in bezit van een tweedegraads bevoegdheid natuurkunde (Mens&Natuur) of je bent studerend hiervoor. Ook Pabo-afgestudeerden met affiniteit voor natuurkunde worden van harte uitgenodigd om te reageren.
Verder beschik je over goede pedagogische vaardigheden en hanteer je een activerende didactiek. Je bent in staat een veilig klimaat in de klas te creëren en je benadert de leerling positief. Het spreekt voor zich dat je onderwijsvernieuwingen op de voet volgt en goed kunt omgaan met het gebruiken van digitale leermiddelen.
Je past goed binnen het Atlas College als je je thuis voelt in een werkomgeving waar kwaliteit, plezier en betrokkenheid centraal staan. Door ons hoogwaardige onderwijs bieden wij de leerlingen een stevige basis voor een goede toekomst.

Wat bieden wij?
Scholen met karakter!
SG De Dijk is een kleine, brede scholengemeenschap voor vmbo, mavo, havo en vwo in het West-Friese Medemblik. Wie graag samenwerkt in een klein en zeer betrokken team is van harte welkom op SG De Dijk! We zorgen voor een goede begeleiding zodat je je snel thuis voelt bij ons. De functie is gewaardeerd in schaal LB conform CAO-VO, maximaal € 4.573,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. De inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring. De secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33%, pensioenregeling bij pensioenfonds ABP. reiskostenvergoeding en ruime verloffaciliteiten zijn geregeld in de CAO VO.

Daarnaast biedt het Atlas College ook de volgende aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: ruime (fiscale) uitruilregelingen, semi- collectieve verzekering bij gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid, collectieve ziektekostenverzekering, een individueel keuzebudget van jaarlijks 50 uur bij een fulltime dienstverband en een laptop in bruikleen. Er is veel ruimte voor professionalisering en ontwikkeling. Iedere medewerker heeft een scholingsbudget voor deskundigheidsbevordering.

Het Atlas College heeft vijf scholen in één organisatie, dus extra veel doorgroeimogelijkheden. Alle scholen zijn tevens ROWF-opleidingsscholen.

Het betreft een tijdelijke vacature met uitzicht op een vast dienstverband.

Solliciteren?
Enthousiast maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met de heer Lars Beenen, directeur 0227 542136.
Uitsluitend rechtstreekse reacties van sollicitanten via onze website of via de site van meesterbaan worden door ons in behandeling genomen