Docent Muziek – OSG West-Friesland

Sandra SchoenmakerVacatures OSG West-Friesland

Het Atlas College heeft voor de locatie OSG West-Friesland per direct een vacature voor een docent Muziek (0,36 fte).

Naar wie zijn wij op zoek?
Je gaat lesgeven aan leerlingen van de onderbouw Mavo, Havo en VWO. Dit gebeurt in een lokaal met vier complete bandopstellingen, veel ukeleles en keyboards. De focus ligt er op om de leerlingen zoveel mogelijk instrumenten te laten leren bespelen en het plezier in te zien van samen muziek maken. We doen dit door voornamelijk pop- en rockmuziek te gebruiken.  Daarom is het ook belangrijk dat er iemand voor de klas staat die van gitaar, bas, keys en drums de basistechniek beheerst en weet hoe het is om in een band te spelen. Om samen te kunnen spelen met de leerlingen, maar ook om de leerlingen te kunnen inspireren.

Je bent goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en weet hoe je de lesstof goed kan overbrengen op de leerlingen. Je begeleidt en coacht de leerlingen bij hun leerdoelen. Daarnaast weet jij hoe je je leerlingen motiveert om zo het maximale eruit te halen en zorg je voor een veilige leeromgeving. We zoeken een enthousiaste en bevlogen docent die er plezier in heeft zijn of haar kennis en vaardigheden over te brengen op onze leerlingen en die de vakgroep met vakkennis kan ondersteunen.
Op de OSG wordt er in de eerste en tweede klas muziek aangeboden. De methode MusicBox wordt gebruikt, maar input vanuit eigen perspectief wordt ook zeer gewaardeerd. Mocht je een ODM achtergrond hebben, graag!

Wat breng  jij mee?
Je bent in het bezit van een tweede graads bevoegdheid Muziek of je bent studerende hiervoor.
Verder beschik je over goede pedagogische vaardigheden en hanteer je een activerende didactiek.  Je bent in staat een veilig klimaat in de klas te creëren en je benadert de leerling positief. Het spreekt voor zich dat je onderwijsvernieuwingen op de voet volgt en goed kunt omgaan met het gebruiken van digitale leermiddelen.
Je past goed binnen het Atlas College als je je thuis voelt in een werkomgeving waar kwaliteit, plezier en betrokkenheid centraal staan. Door ons hoogwaardige onderwijs bieden wij onze leerlingen een stevige basis voor een goede toekomst.

Wat bieden wij?
Scholen met karakter! Een fijne werkplek waar veel aandacht is voor onderwijsvernieuwing, professionalisering en passie en waar je samenwerkt met betrokken collega’s. Zo zorgen we er samen voor dat je je snel thuis voelt bij ons!
Deze functie is gewaardeerd in schaal LB, maximaal € 4573,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. De inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring. De secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33%, pensioenregeling bij het pensioenfonds ABP, reiskostenvergoeding en ruime verloffaciliteiten zijn geregeld in de CAO VO.

Daarnaast biedt het Atlas College ook de volgende aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: ruime (fiscale) uitruilregelingen, semi-collectieve verzekering bij gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid, collectieve ziektekostenverzekering, een individueel keuzebudget en een laptop in bruikleen.
Er is veel ruimte voor professionalisering en ontwikkeling. Iedere medewerker heeft een scholingsbudget voor deskundigheidsbevordering.

Het Atlas College heeft vijf scholen in één organisatie, dus extra veel doorgroeimogelijkheden. Alle scholen zijn tevens ROWF-opleidingsscholen.

Solliciteren?
Enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met de heer Bart Butter, afdelingsleider: 0229-246264.

Je kunt solliciteren via meesterbaan en jouw gegevens achterlaten en motivatiebrief en CV uploaden.