Docent Lichamelijke Opvoeding – SG Newton

Sandra SchoenmakerVacatures SG Newton

Het Atlas College heeft voor de locatie SG Newton per 1 augustus 2022 een vacature voor een docent Lichamelijke Opvoeding (1,0 fte).

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een bevoegdheid LO of je bent bezig met een (bijna afgeronde) studie in deze richting.
  • Je hebt affiniteit met leerlingen en kunt goed omgaan met de verschillen tussen leerlingen.
  • Je hebt zicht op leerprocessen en kunt differentiëren.
  • Je hebt kennis en vaardigheden op het gebied van lifestyle/ BSM en bent bekend met de huidige trendsporten.
  • Je bent betrokken, open, innovatief en hebt een positieve instelling.
  • Je bent een echte teamspeler die openstaat voor feedback en je kunt deze ook geven aan je collega’s.
  • Je wilt jouw passie voor het vak LO graag overbrengen op je leerlingen.

Sport en bewegen is van essentieel belang voor de gezondheid. Het vak LO leert leerlingen vertrouwen te hebben in eigen kunnen en te vertrouwen op anderen. Kun jij jouw leerlingen tijdens de les op een enthousiaste manier uitdagen om het plezier van sport en bewegen te ervaren? Vind je een gezonde leefstijl belangrijk en wil je hier je steentje aan bijdragen?

Jouw baan:

  • Je geeft lessen lichamelijke oefening in de bovenrbouw van basis, kader en mavo.
  • Je komt in een betrokken team van 6 collega’s waarbij gezamenlijkheid voorop staat. Samen nemen we verantwoordelijkheid voor het vak binnen de school en voor elkaar.
  • Het is een tijdelijke vacature wegens vervanging waarbij de einddatum nog niet bekend is.

SG Newton is onderdeel van het Atlas College. Je past goed binnen het Atlas College als je je thuis voelt in een werkomgeving waar kwaliteit, plezier en betrokkenheid centraal staan. Door ons hoogwaardige onderwijs bieden wij de leerlingen een stevige basis voor een goede toekomst.

Wat bieden wij?
Scholen met karakter! Een fijne werkplek waar veel aandacht is voor onderwijsvernieuwing, professionalisering en passie en waar je samenwerkt met betrokken collega’s. Zo zorgen we er samen voor dat je je snel thuis voelt bij ons!
Deze functie is gewaardeerd in schaal LB, maximaal € 4366,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. De inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring. De secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33%, pensioenregeling bij het pensioenfonds ABP, reiskostenvergoeding en ruime verloffaciliteiten zijn geregeld in de CAO VO.
Daarnaast biedt het Atlas College ook de volgende aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: ruime (fiscale) uitruilregelingen, semi-collectieve verzekering bij gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid, collectieve ziektekostenverzekering, een individueel keuzebudget van jaarlijks 50 uur bij een fulltime dienstverband en een laptop in bruikleen.
Er is veel ruimte voor professionalisering en ontwikkeling. Iedere medewerker heeft een scholingsbudget voor deskundigheidsbevordering.

Het Atlas College heeft vijf scholen in één organisatie, dus extra veel doorgroeimogelijkheden. Alle scholen zijn aangesloten bij de ROWF en zijn dus opleidingsscholen.

Enthousiast?
We zien je motivatiebrief en CV graag tegemoet!
Voor vragen kun je contact opnemen met de heer Jaap Fölsche, teamleider 0229-552010.
Solliciteren kan via meesterbaan. Klik hier.