Docent Kunst&Cultuur / Dans – SG De Dijk

Sandra SchoenmakerVacatures SG De Dijk

Het Atlas College heeft voor de locatie SG De Dijk per 1 augustus 2022 een vacature voor een docent Kunst & Cultuur / Dans  (0,2 – 0,6 fte)

Naar wie zijn wij op zoek?
Als docent kunst & cultuur ga je lesgeven aan leerlingen van vmbo-basis, vmbo-kader, mavo, havo en atheneum, leerjaar 1 en 2. Je gaat nauw samenwerken binnen het podiumkunstenteam dat bestaat uit een dansdocent, een theaterdocent en een muziekdocent.
Binnen het podiumkunstenteam zul je onder andere verantwoordelijk zijn voor:

  • de danslessen binnen het lesprogramma waarbij leerlingen kunnen kiezen tussen dans-, muziek- of theaterlessen
  • het coachen en begeleiden van dansleerlingen die meedoen aan de Dijker Avonden, onze talentenjacht
  • danslessen verzorgen in het programma van dans- muziek- en theaterlessen waarvoor leerlingen van basisscholen De Dijk bezoeken

Je weet de lesstof goed over te brengen en je begeleidt en coacht leerlingen bij hun leerdoelen. Je bent doortastend en beschikt over goede gespreksvaardigheden. Je zorgt voor een veilige leeromgeving en je bent in staat om het maximale uit een leerling te halen.

Wat breng jij mee?
Je bent in bezit van een tweedegraads bevoegdheid kunst & cultuur/dans of je bent studerend hiervoor. Ook Pabo-afgestudeerden en ZZP-ers met affiniteit voor kunst & cultuur/dans worden van harte uitgenodigd om te reageren.
Je beschikt over goede pedagogische en didactische vaardigheden. Je bent enthousiast, oplossingsgericht en je kunt goed samenwerken. Je bent in staat een stimulerende werkomgeving in de klas te creëren en kennis en vaardigheden over te dragen aan de leerlingen. Het spreekt voor zich dat je onderwijsvernieuwingen op de voet volgt en vaardig bent in het gebruik van digitale leermiddelen.

Wat bieden wij?
Scholen met karakter!
SG De Dijk is een kleine, brede scholengemeenschap voor vmbo, mavo, havo en vwo in het West-Friese Medemblik. Wie graag samenwerkt in een klein en zeer betrokken team is van harte welkom op SG De Dijk! We zorgen voor een goede begeleiding zodat je je snel thuis voelt bij ons. De functie is gewaardeerd in schaal LB conform CAO-VO, maximaal € 4.366,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. De inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring. De secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33%, pensioenregeling bij pensioenfonds ABP. reiskostenvergoeding en ruime verloffaciliteiten zijn geregeld in de CAO VO.

Daarnaast biedt het Atlas College ook de volgende aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: ruime (fiscale) uitruilregelingen, semi- collectieve verzekering bij gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid, collectieve ziektekostenverzekering, een individueel keuzebudget van jaarlijks 50 uur bij een fulltime dienstverband en een laptop in bruikleen. Er is veel ruimte voor professionalisering en ontwikkeling. Iedere medewerker heeft een scholingsbudget voor deskundigheidsbevordering.
Hewt betreft een tijdelijke vacature wegens zwangerschapsverlof van onze collega en we verwachten dat je tot ongeveer januari 2023 kunt blijven.

Het Atlas College heeft vijf scholen in één organisatie, dus extra veel doorgroeimogelijkheden. Alle scholen zijn tevens ROWF-opleidingsscholen.

Solliciteren?
Je kunt op Meesterbaan via de button ‘Solliciteren’ jouw gegevens achterlaten en jouw C.V. en motivatiebrief uploaden. Klik hier voor de directe link.

Enthousiast maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met de heer Lars Beenen, directeur 0227 542136.
Voor inhoudelijk vragen kun je ook contact opnemen met Martijn Schaeffer, cultuurcoördinator en theaterdocent. 0227 542136.