Docent Informatica – Copernicus SG

Sandra Schoenmakervacatures Copernicus SG

Het Atlas College heeft voor de locatie Copernicus SG per 1 augustus 2022 een vacature voor een docent/LiO Informatica schaal LC/LD (0,6 fte)

Wat ga je doen?
–              lessen verzorgen aan havo 4-5 en vwo 4-5-6
–              coachen en begeleiden van leerlingen
–              je kennis en expertise delen in de ontwikkeling van ICT op school

Functie eisen: 1e en/of 2e graads bevoegdheid of LiO.

Wie zoeken wij?
Een (liefst) eerste graads bevoegd docent informatica die in z’n eentje verantwoordelijk kan zijn voor het vak informatica. Je bent dus bekwaam in het vakgebied. Daarnaast ben je een teamspeler die zijn verantwoordelijkheid kent in school en de diverse afdelingen. Je hebt de ambitie om het beste uit jezelf, de leerlingen en de school te halen. Differentiëren is je tweede natuur.

Ben jij onze proactieve, inspirerende, reflecterende en gezellige nieuwe collega? Solliciteer dan snel!

Wat bieden wij?
Scholen met karakter! Een fijne werkplek waar veel aandacht is voor onderwijsvernieuwing, professionalisering en passie en waar je samenwerkt met betrokken collega’s. Zo zorgen we er samen voor dat je je snel thuis voelt bij ons! De inschaling is conform CAO-VO  in schaal LC/LD; afhankelijk van bevoegdheid en (werk)ervaring. De secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33%, pensioenregeling bij het pensioenfonds ABP, reiskostenvergoeding en ruime verloffaciliteiten zijn geregeld in de CAO VO. Daarnaast biedt het Atlas College ook de volgende aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: ruime (fiscale) uitruilregelingen, semi-collectieve verzekering bij gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid, collectieve ziektekostenverzekering, een individueel keuzebudget van jaarlijks 50 uur bij een fulltime dienstverband en een laptop in bruikleen. Er is veel ruimte voor professionalisering en ontwikkeling. Iedere medewerker heeft een scholingsbudget voor deskundigheidsbevordering.

Het Atlas College heeft vijf scholen in één organisatie, dus extra veel doorgroeimogelijkheden. Alle scholen zijn tevens ROWF-opleidingsscholen.

Het betreft een tijdelijke vacature met uitzicht op een vaste aanstelling.

Solliciteren?
Je kunt via meesterbaan via de button ‘Solliciteren’ jouw gegevens achterlaten en jouw C.V. en motivatiebrief uploaden. Klik hier.

Enthousiast maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met de heer E. Mollee, Hoofd Organisatie & Beheer: 0229-236344.

De vacature staat open tot 24 juni 2022. Dat betekent dat je na deze datum een reactie op jouw sollicitatie kunt verwachten.
De eerste gesprekken vinden plaats in week 26.

Uitsluitend rechtstreekse reacties van sollicitanten via onze website of via de site van meesterbaan worden door ons in behandeling genomen.