Docent Economie & Ondernemen – SG De Dijk

Sandra SchoenmakerVacatures Atlas College, Vacatures SG De Dijk

Het Atlas College heeft voor de locatie SG De Dijk  per direct een vacature voor een docent Economie & Ondernemen (0,8 – 1,0 fte)

Naar wie zijn wij op zoek?
Als docent economie ga je lesgeven aan leerlingen van leerjaar 2 tot en met 4 van vmbo-basis, vmbo-kader, vmbo-tl, havo en vwo.
Je verzorgt lessen op het gebied van economie en ondernemen en je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Je weet de lesstof goed over te brengen en je begeleidt en coacht leerlingen bij hun leerdoelen. Je bent doortastend en beschikt over goede gespreksvaardigheden. Je onderhoudt contacten met ouders en/of verzorgers over de voortgang. Daarnaast zorg je voor een veilige leeromgeving en ben je in staat om het maximale uit een leerling te halen.

SG De Dijk is een kleine, brede scholengemeenschap voor vmbo, mavo, havo en vwo in het West-Friese Medemblik. Wie graag samenwerkt in een klein en zeer betrokken team is van harte welkom op SG De Dijk! We zorgen voor een goede begeleiding zodat je je snel thuis voelt bij ons.

Meer informatie over deze vacature kun je lezen op meesterbaan.