Docent Drama – SG Newton

Sandra SchoenmakerVacatures SG Newton

Het Atlas College heeft voor de locatie SG Newton per 1 augustus 2022 een vacature voor een docent Drama (0,55-0,70 fte).

Naar wie zijn wij op zoek?
Je gaat lesgeven aan onze leerlingen van de onderbouw klassen van zowel basis, kader als mavo, maar ook aan de EOA  klassen (Eerste Opvang Anderstaligen). Als docent Drama zal je ook les kunnen geven in onze talentfactory binnen de lijn Art & Stage. Onze sectie Kunst & Cultuur bestaat uit ongeveer 5 collega’s.
Je bent goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en weet hoe je de lesstof goed kan overbrengen op de leerlingen. Je begeleidt en coacht de leerlingen bij hun leerdoelen. In je rol als mentor onderhoud je contacten met de ouders en/of verzorgers over de voortgang. Daarnaast weet jij hoe je je leerlingen motiveert om zo het maximale eruit te halen en zorg je voor een veilige leeromgeving. We zoeken een enthousiaste en bevlogen docent die er plezier in heeft zijn of haar kennis en vaardigheden over te brengen op onze leerlingen en die de vakgroep met vakkennis kan ondersteunen.

Wat breng  jij mee?
Je bent in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid Drama of je bent studerende hiervoor. Verder beschik je over goede pedagogische en didactische vaardigheden en heb je affiniteit met het lesgeven aan vmbo leerlingen.

Wat bieden wij?
Scholen met karakter!
Een fijne werkplek waar veel aandacht is voor onderwijsvernieuwing, professionalisering en passie en waar je samenwerkt met betrokken collega’s.De sectie M & M bestaat momenteel uit 6 collega’s.  Zo zorgen we er samen voor dat je je snel thuis voelt bij ons!
Deze functie is gewaardeerd in schaal LB, maximaal € 4463,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. De inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring. De secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33%, pensioenregeling bij het pensioenfonds ABP, reiskostenvergoeding en ruime verloffaciliteiten zijn geregeld in de CAO VO.
Daarnaast biedt het Atlas College ook de volgende aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: ruime (fiscale) uitruilregelingen, semi-collectieve verzekering bij gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid, collectieve ziektekostenverzekering, een individueel keuzebudget van jaarlijks 50 uur bij een fulltime dienstverband en een laptop in bruikleen.
Er is veel ruimte voor professionalisering en ontwikkeling. Iedere medewerker heeft een scholingsbudget voor deskundigheidsbevordering. De aanstelling is tijdelijk voor de duur van een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.

Solliciteren?
Enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met de heer Jaap Fölsche, afdelingsleider: 0229-552010.

Je kunt op Meesterbaan via de button Solliciteren jouw gegevens achterlaten en jouw motivatiebrief en CV uploaden.