Docent Aardrijkskunde / Mens&Maatschappij – SG De Dijk

Sandra SchoenmakerVacatures SG De Dijk

Het Atlas College heeft voor de locatie SG De Dijk per 1 augustus 2022 een vacature voor een docent Aardrijkskunde / Mens & Maatschappij (0,8 – 1,0 fte)

Naar wie zijn wij op zoek?
Als docent aardrijkskunde (Mens&Maatschappij) ga je lesgeven aan leerlingen van leerjaar 1 tot en met 4 van vmbo-basis, vmbo-kader, vmbo-tl, havo en vwo.
Je verzorgt lessen op het gebied van aardrijkskunde en je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Je weet de lesstof goed over te brengen en je begeleidt en coacht leerlingen bij hun leerdoelen. Je bent doortastend en beschikt over goede gespreksvaardigheden. Je onderhoudt contacten met ouders en/of verzorgers over de voortgang. Daarnaast zorg je voor een veilige leeromgeving en ben je in staat om het maximale uit een leerling te halen.

Wat breng jij mee?
Je bent in bezit van een tweedegraads bevoegdheid aardrijkskunde (mens&maatschappij) of je bent studerend hiervoor. Ook Pabo-afgestudeerden met affiniteit voor aardrijkskunde worden van harte uitgenodigd om te reageren. Je beschikt over goede pedagogische en didactische vaardigheden. Je bent enthousiast, oplossingsgericht en je kunt goed samenwerken. Je bent in staat een stimulerende werkomgeving in de klas te creëren en kennis en vaardigheden over te dragen aan de leerlingen. Het spreekt voor zich dat je onderwijsvernieuwingen op de voet volgt en vaardig bent in het gebruik van digitale leermiddelen.

Wat bieden wij?
Scholen met karakter!
SG De Dijk is een kleine, brede scholengemeenschap voor vmbo, mavo, havo en vwo in het West-Friese Medemblik. Wie graag samenwerkt in een klein en zeer betrokken team is van harte welkom op SG De Dijk! We zorgen voor een goede begeleiding zodat je je snel thuis voelt bij ons. De functie is gewaardeerd in schaal LB conform CAO-VO, maximaal € 4.366,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. De inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring. De secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33%, pensioenregeling bij pensioenfonds ABP. reiskostenvergoeding en ruime verloffaciliteiten zijn geregeld in de CAO VO.

Daarnaast biedt het Atlas College ook de volgende aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: ruime (fiscale) uitruilregelingen, semi- collectieve verzekering bij gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid, collectieve ziektekostenverzekering, een individueel keuzebudget van jaarlijks 50 uur bij een fulltime dienstverband en een laptop in bruikleen. Er is veel ruimte voor professionalisering en ontwikkeling. Iedere medewerker heeft een scholingsbudget voor deskundigheidsbevordering.

Het Atlas College heeft vijf scholen in één organisatie, dus extra veel doorgroeimogelijkheden. Alle scholen zijn tevens ROWF-opleidingsscholen.

Het betreft een tijdelijke vacature met uitzicht op een vast dienstverband.

Solliciteren?
Je kunt via Meesterbaan via de button ‘Solliciteren’ jouw gegevens achterlaten en jouw C.V. en motivatiebrief uploaden. Klik hier voor de directe link.

Enthousiast maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met de heer Lars Beenen, directeur 0227 542136.