Het Atlas College leert je schitteren!
bestuur

Werken bij het Atlas College

Het Atlas College is een scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo, mavo, vmbo en lwoo met locaties in Hoorn, Edam en Medemblik. Samen tellen deze locaties ruim 4.550 leerlingen. In totaal werken er zo'n 540 collega's bij het Atlas College.

Regionale Academische Opleidingsschool Westfriesland
Werken bij het Atlas College betekent werken bij een organisatie die veel aandacht besteedt aan de begeleiding van (nieuw) personeel. Een organisatie ook, die personeelsleden volop de ruimte biedt om hun deskundigheid verder te ontwikkelen. Wij participeren in de Regionale academische Opleidingsschool Westfriesland. Hierdoor kunnen wij studenten passende leerwerktrajecten bieden. 

Vernieuwend onderwijs
Werken bij het Atlas College betekent ook kiezen voor vernieuwend onderwijs. Elke locatie maakt hierbij eigen keuzes die aansluiten bij de populatie en sfeer van de school. Uitgangspunt is dat we zoveel mogelijk tegemoet willen komen aan de mogelijkheden en leerstijlen van onze leerlingen.

Professionele organisatie
Het Atlas College is een professionele organisatie. Door beheers- en organisatietaken onder te brengen bij het management, kunnen docenten zich volledig richten op hun belangrijkste taken:
lesgeven, leerlingbegeleiding en deskundigheidsontwikkeling. En dankzij uitstekende ICT-voorzieningen kunnen docenten beschikken over compleet ingerichte computerlokalen, werkplekken met ICT-aansluiting enz. Op verschillende locaties werken de leerlingen met laptops in een Wifi-netwerk.

 

Contact Atlas College
Dampten 14, 1624 NR Hoorn
T (0229) 20 60 20
E info@atlascollege.nl
kvk: 37153438
btwnr.: 8209.71.054.B.01

Het Atlas College leert je schitteren!