Het Atlas College leert je schitteren!
bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur

De Dijk centraal in nieuwe tv-serie

4 oktober 2017

Op 30 september jl. hebben er op De Dijk tv-opnames plaatsgevonden van een nieuwe jeugdserie van Avrotros. Zapp gaat de serie, met de naam #forever, uitzenden in het voorjaar van 2018.

Ruim zestig leerlingen hadden zich gemeld om te figureren in de serie die vergelijkbaar is met programma’s als Spangas en Brugklas. Op de zgn. draaidagen (op 30 september en 7 oktober), mochten deze leerlingen op het juiste moment voor de camera langslopen, naar iemand kijken (of juist niet), iemands tas aannemen, lachen, enz.

Enkele leerlingen spelen zelfs echt een kleine rol in de serie, omdat zij geselecteerd zijn om bij de vriendenclub van een van de vier hoofdrolspelers te horen. De dramaserie gaat vooral over het leven van deze vier jeugdige hoofdpersonages met heel verschillende achtergronden. Er wordt veel 'thuis' gefilmd, maar zij zitten natuurlijk ook op school.

Vanaf het voorjaar kan heel Nederland zien dat zij op De Dijk zitten, met leerlingen van De Dijk als klasgenoten! Een fantastische ervaring die op de leerlingen een onuitwisbare indruk heeft gemaakt.

Contact Atlas College
Dampten 14, 1624 NR Hoorn
T (0229) 20 60 20
E asc@atlascollege.nl
kvk: 37153438
btwnr.: 8209.71.054.B.01

Het Atlas College leert je schitteren!