Het Atlas College leert je schitteren!
bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur

Nieuws van de afdeling Personeelszaken

20 september 2017

Pensioen-adviesgesprekken

Omdat er veel belangstelling is voor de individuele pensioen-adviesgesprekken en de beschikbare momenten in oktober inmiddels al vol zitten, houdt een pensioendeskundige van het ABP voor medewerkers van het Atlas College op 18 januari 2018 extra gesprekken. Deze kosteloze individuele ABP pensioen-adviesgesprekken vinden plaats op het Atlas Service Centrum en duren ongeveer 30 minuten. Inschrijven kan rechtstreeks bij het ABP door middel van de link die onderaan dit artikel staat.

Belangrijke informatie:

  • Zodra je je hebt aangemeld voor een afspraak, ontvang je een bevestigingsmail. Als je deze bevestigingsmail niet hebt ontvangen dan heb je de boeking niet volledig afgemaakt.
  • Je kan de afspraak die je hebt gemaakt  zelf annuleren als dat nodig is, de procedure hiervoor vind je in de bevestigingsmail zoals hierboven genoemd. Ook het onderling ruilen van afspraken of het wijzigen van het tijdstip van de afspraak kan door middel van  annuleren en opnieuw inboeken.

ABP Klantsupport helpt persoonlijk

Keuzes maken, dat doe je zelf
Je pensioen is in grote lijnen geregeld. Veel staat vast. Maar er zijn allerlei punten die je zelf bepaalt. Wanneer je stopt met werken bijvoorbeeld. Of je dan helemaal stopt of voor een deel van de werkweek. Of je je nabestaandenpensioen wilt inruilen voor een hoger ouderdomspensioen. Je kiest zelf. Wij helpen je graag bij je afwegingen.

Welke hulp wil je?
ABP helpt je. Bijvoorbeeld met het pensioenoverzicht dat je elk jaar krijgt. Je persoonlijk digitaal dossier, MijnABP op abp.nl sluit daarbij aan. Je kunt daar zelf allerlei berekeningen maken. Je kunt ook bellen met onze Klantenservice, of een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek.

ABP Klantsupport, voor een persoonlijk gesprek
Onze pensioenspecialisten helpen je graag op weg. Samen bekijken wij je pensioensituatie. Hoe staat je inkomen ervoor als je straks wilt stoppen met werken, of als je arbeidsongeschikt wordt? Hoe staan je nabestaanden ervoor als je zou overlijden? Je kunt dan bekijken of je nog extra inkomen wilt regelen.

Meld je aan voor een gesprek
Het gesprek duurt ongeveer een half uur. Let op! De aanmelding is pas definitief als je een bevestigingsmail heeft ontvangen. Klik hier om je aan te melden.  

Bereid het gesprek alvast voor
Het is handig als je van tevoren alvast nadenkt over wat je wilt bespreken. Bekijk bijvoorbeeld je meest recente pensioenoverzicht of ga eens naar MijnABP. Ga voor jezelf na wat je wensen zijn rond je pensioen. Het is handig als je je laatste pensioenoverzicht en salarisstrook meeneemt naar het gesprek.


Bij nabetaling e-mailadres doorgeven

Wanneer een medewerker uit dienst gaat, kan er mogelijk nog een nabetaling plaatsvinden zodat wij een loonstrook en /of  jaaropgave per mail moeten nazenden. Daarom ontvangen wij graag van alle medewerkers een privé emailadres. Van een aantal hebben we het al ingevoerd maar nog niet van iedereen. Je kunt dit via Afas Insite onder het kopje “persoonsgegevens”  checken en/of invoeren.


Ouderschapsverlof

Indien je nu of in de toekomst gebruik wilt maken van ouderschapsverlof, verzoeken wij je om de geboortegegevens van je kinderen via Afas Insite in te voeren. Je hebt namelijk recht op verlof tot de datum waarop het kind de leeftijd van acht jaar heeft bereikt.  Onder het kopje 'familie' kun je een familielid toevoegen.

Contact Atlas College
Dampten 14, 1624 NR Hoorn
T (0229) 20 60 20
E asc@atlascollege.nl
kvk: 37153438
btwnr.: 8209.71.054.B.01

Het Atlas College leert je schitteren!