Het Atlas College leert je schitteren!
bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur

Loyalis

13 september 2017

Wie arbeidsongeschikt wordt, ziet zijn leven ingrijpend veranderen. Op dat moment zijn financiƫle problemen het laatste wat je kan gebruiken. Bij arbeidsongeschiktheid daalt je inkomen drastisch na twee jaar. Een WIA- of arbeidsongeschiktheidspensioen vult je inkomen wel aan, maar niet tot het huidige salarisniveau.

Het Atlas College heeft een semi-collectief contract met Loyalis Verzekeringen voor een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering, IPAP afgesloten. Het afsluiten van IPAP is voor bijna alle werknemers zinvol. IPAP vult het inkomen aan bij arbeidsongeschiktheid. Het betreft een aanvulling op de WIA of de WAO en de regeling van het pensioenfonds.

Met IPAP kunnen werknemers zich verzekeren tegen het risico van een sterk dalend inkomen door arbeidsongeschiktheid. Er kan gekozen worden uit drie dekkingen:

  • complete dekking: dekking bij zowel volledige als gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid;
  • dekking bij gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid;
  • dekking bij volledige arbeidsongeschiktheid.

 Op de site van Loyalis vind je uitgebreide informatie over de IPAP, is het mogelijk om snel uit te rekenen wat bovenstaande verzekering kost en kun je een 'aanvraagformulier via werkgever' invullen.

Voor inhoudelijke informatie over deze verzekering verwijzen we je graag naar Loyalis: (045) 579 61 11.

Contact Atlas College
Dampten 14, 1624 NR Hoorn
T (0229) 20 60 20
E asc@atlascollege.nl
kvk: 37153438
btwnr.: 8209.71.054.B.01

Het Atlas College leert je schitteren!