Het Atlas College leert je schitteren!
bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur

Leerlingen SG Newton pimpen Molenbad in Wognum

12 juli 2017

Dinsdag 11 juli jl. sloten de leerlingen van de TalentFactory Art Studio uit leerjaar 2 van SG Newton het project 'pimp het Molenbad' officieel af. In opdracht van het zwembad maakten de leerlingen een prachtige muurschildering in het zwembad. Een voorbeeld van leren in de praktijk door samen een project uit te voeren voor een echte opdrachtgever. Het project werd afgesloten met een ijsje, een dankwoord en een frisse duik in het zwembad.  

De leerlingen van de TalentFactory Art Studio uit leerjaar 2 zijn in totaal een half jaar bezig geweest met het project 'pimp het Molenbad'. In januari was het eerste contact tussen Chyla Bot, vrijwilligster bij het Molenbad en Marion Rikkerink, docent Art Studio, en werd de opdracht om een schildering te maken op een toch wat saaie muur in het zwembad bij Newton neergelegd.

Na een inventarisatie van de wensen van de opdrachtgever maakten de leerlingen verschillende schetsen. De schetsen werden doorgenomen en doorgesproken met de opdrachtgever om vervolgens tot een ontwerp te komen. Elke dinsdagochtend vertrok de klas van Marion Rikkerink op de fiets naar het Molenbad om te werken aan de muurschildering. Het resultaat is prachtig. Een vrolijke, gezellige, kleurrijke muurschildering met o.a. een strandstoel en palmbomen. Je waant je bijna niet meer in Wognum! 

Contact Atlas College
Dampten 14, 1624 NR Hoorn
T (0229) 20 60 20
E asc@atlascollege.nl
kvk: 37153438
btwnr.: 8209.71.054.B.01

Het Atlas College leert je schitteren!