Het Atlas College leert je schitteren!
bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur

Aanpassingen printers

14 juni 2017

Binnen de kerndirectie (KD) en het Platform Facilitair is er voor de invoering van nieuwe kopieermachines/printers gekeken naar de printkosten van het Atlas College. Hieruit blijkt dat er veel kosten bespaard kan worden door de decentrale printers (Dell-printers) uit te faseren. Mede door de invoering van de Canon-machines is dit ook mogelijk, omdat iedereen nu de mogelijkheid heeft om in kleur af te drukken en te kopiëren.

Nu de geslaagde ingebruikname van deze Canon-machines is afgerond, gaan de Dell-printers uit het Atlas College verdwijnen. Door de KD en het College van Bestuur is besloten deze printers vanaf het nieuwe schooljaar niet meer te gebruiken. Dat houdt in dat de Dell-printers in de laatste week van dit schooljaar van de server verwijderd zullen worden, en niet meer worden toegewezen aan collega’s.

De fysieke verwijdering uit de kantoren en andere ruimtes zal in overleg met de locatie worden uitgevoerd. Het kan dus zijn dat de printer in het nieuwe schooljaar nog wel op zijn oude plaats staat, maar dat je deze  niet meer kunt kiezen op de PC.

 

Contact Atlas College
Dampten 14, 1624 NR Hoorn
T (0229) 20 60 20
E asc@atlascollege.nl
kvk: 37153438
btwnr.: 8209.71.054.B.01

Het Atlas College leert je schitteren!