Het Atlas College leert je schitteren!
bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur

Informatiebijeenkomst ABP

5 april 2017

Het is alweer enige tijd geleden dat er een collectieve informatiebijeenkomst ABP is geweest. Graag willen wij langs deze weg de behoefte peilen. Mocht je interesse hebben in het verkrijgen van algemene informatie en uitleg over onze pensioenregeling, -producten en diensten, meld je dan per omgaande aan door een mail te sturen naar: pz@atlascollege.nl

Bij voldoende aanmeldingen zullen wij een bijeenkomst organiseren. Deze zal dan plaatsvinden op een van onze locaties in Hoorn. Hoewel het exacte tijdstip nog niet bekend is, wordt de bijeenkomst in de namiddag georganiseerd, dit  om zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid te stellen hierbij aanwezig te zijn. De datum, locatie en tijdstip van de bijeenkomst ontvang je t.z.t.  per mail. 

Wist je dat:
Je op de website www.abp.nl  door het invoeren van een trefwoord meestal snel het antwoord kan vinden op je pensioenvraag? Maar ook door in te loggen op MijnABP kun snel zicht kunt krijgen op de hoogte van je pensioen en de invloed daarop bij eerder of later stoppen met werken.

Contact Atlas College
Dampten 14, 1624 NR Hoorn
T (0229) 20 60 20
E asc@atlascollege.nl
kvk: 37153438
btwnr.: 8209.71.054.B.01

Het Atlas College leert je schitteren!