Het Atlas College leert je schitteren!
bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur

Bedrijfsbezoeken De Triade

4 april 2017

Vorige week konden de tweedejaarsleerlingen van SG De Triade een kijkje nemen bij Kloosterboer Decor in Purmerend. Kloosterboer Decor is gespecialiseerd in het vormgeven en de bouw van interieurs voor musea, exposities, themaparken, horeca en decors voor theater, televisie en film. Na KIVO en Vroom is Kloosterboer het derde bedrijf waar leerlingen op bezoek gaan. De leerlingen en begeleiders werden zeer goed ontvangen. Op elke afdeling vertelde een medewerker over zijn werk. Het was prachtig was het om te zien hoe techniek en creativiteit bij elkaar komen in dit bedrijf.

Bovendien is PIE-docent Edwin Luppens met leerling Gwen op 30 maart naar de Trimaran geweest, zij hielden Open Deur Avond met als thema Techniek. De week daarvoor waren leerlingen van De Trimaran op bezoek bij de bouwafdeling van De Triade. De soms nog hele jonge leerlingen keken hun ogen uit!  Ze waren creatief bezig in het grote timmerlokaal en druk bij het muurtje metselen. Docent Jan Zwarthoed vertelde ze daar alles over en ze mochten onder begeleiding van Triadeleerlingen ook zelf aan de slag.  

Vorige week konden de vierdejaars schilderleerlingen oefenen voor het examen in de praktijk bij Kees Tol Glas. Ze hadden daar een fantastische ochtend.

foto linksboven en linksmidden:
bij Kees Tol Glas

foto rechtsboven en linksonder:
Jan Zwarthoed en
Trimaran-leerlingen

foto rechtsonder: bezoek bij
Kloosterboed

 

Contact Atlas College
Dampten 14, 1624 NR Hoorn
T (0229) 20 60 20
E asc@atlascollege.nl
kvk: 37153438
btwnr.: 8209.71.054.B.01

Het Atlas College leert je schitteren!