Het Atlas College leert je schitteren!
bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur

SG Newton organiseert benefietdiner voor Keniaanse leerlingen

14 februari 2017

SG Newton organiseert een (h)eerlijk viergangendiner voor het onderwijsproject in Kenia van The Style Foundation. Op donderdag 2 maart a.s. zorgt de school samen met restaurant Die Drie Haringhe uit Enkhuizen en Sven The Pianoman voor een onvergetelijke avond. Vooraf reserveren is noodzakelijk en kan via info@thestylefoundation.nl.

Na het succes van vorig jaar heeft SG Newton besloten ook dit jaar weer een benefietdiner voor de Keniaanse leerlingen te houden. Dit evenement biedt de leerlingen van de Cooking Skills-klas een mooie praktijkervaring. En het biedt de leerlingen in Kenia een kans om een opleiding te volgen en aan een hoopvolle toekomst te werken.

Programma
Het diner is in de sfeervol aangeklede school, waar leerlingen van Cooking Skills het diner bereiden en serveren. Dit gebeurt onder leiding van topkok Ben Eggink van restaurant Die Drie Haringhe uit Enkhuizen. Tijdens het diner kunnen de gasten genieten van een afwisselend programma met livemuziek van onder andere Sven the Pianoman. Het is een avondvullend programma van 18.00 tot 22.00 uur (inloop vanaf 17.30 uur).

The Style Foundation
The Style Foundation is een West-Friese stichting met CBF/ANBI-status die is opgericht om in Afrika met de Maasaï een duurzame economie te starten. De afgelopen jaren heeft de stichting samen met de lokale bevolking en hulp van vele vrijwilligers een hotelschool gebouwd in het kader van een onderwijsproject. Samen met en op initiatief van de lokale bevolking is dit project tot stand gekomen.

Kosten en aanmelden
De kosten voor het viergangendiner, inclusief drankjes, zijn € 57,50 per persoon. Er is beperkt plaats. Meld je daarom op tijd aan via info@thestylefoundation.nl. Vermeld daarbij het aantal personen, je naam en telefoonnummer.

Contact Atlas College
Dampten 14, 1624 NR Hoorn
T (0229) 20 60 20
E asc@atlascollege.nl
kvk: 37153438
btwnr.: 8209.71.054.B.01

Het Atlas College leert je schitteren!