Het Atlas College leert je schitteren!
bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur

Bouwmensen KZW komt naar Edam

14 februari 2017

Vanaf volgend schooljaar zal de gehele niveau 2-opleiding van Bouwmensen in het gebouw van De Triade worden aangeboden. Op vrijdag 3 maart wordt dit gevierd op De Triade om 16.00 uur.

Door de samenwerking tussen Bouwmensen KZW en SG De Triade kunnen volgend schooljaar  leerlingen die de Bouw in willen hun gehele niveau 2-opleiding afronden in het gebouw van De Triade in Edam. Hiermee worden een vmbo- en een mbo-opleiding die voorbereiden op een loopbaan in de Bouw met elkaar verbonden. Dat dit juist in Edam gebeurt is niet toevallig, omdat in deze regio veel mooie bouwbedrijven zijn.

Leerlingen van de Triade lopen al jaren stage bij Bouwmensen KZW. Zij kunnen - als ze daar aan toe zijn - al tijdens het vierde jaar van het vmbo instromen in het eerste jaar van de opleiding die Bouwmensen KZW aanbiedt. De afgestudeerden van De Triade die bij Bouwmensen KZW hun opleiding vervolgen, krijgen de theoretische vakken aangeboden in het gebouw van de Triade.

Straks kunnen de leerlingen van Bouwmensen KZW behalve het theoretische deel van hun opleiding dus ook het praktische deel van hun opleiding in Edam volgen. Bouwmenzen KZW en De Triade hopen dat ze hiermee meer leerlingen stimuleren om te kiezen voor een loopbaan in de Bouw.

Als je erbij wilt zijn, stuur dan een mail naar Martine van Petten, managementassistente van De Triade: m.vanpetten@atlascollege.nl.

 

 

Contact Atlas College
Dampten 14, 1624 NR Hoorn
T (0229) 20 60 20
E asc@atlascollege.nl
kvk: 37153438
btwnr.: 8209.71.054.B.01

Het Atlas College leert je schitteren!