Het Atlas College leert je schitteren!
bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur

Xtendis live op 9 januari 2017

21 december 2016

Xtendis is zich inmiddels als een olievlek aan het verspreiden in onze organisatie en er raken steeds meer collega’s betrokken en bekend met het digitaal afhandelen van onze facturenstroom. Momenteel zijn we nog aan het oefenen en testen, maar we naderen met rasse schrede het moment van de zgn. live gang.   

De datum van live gang is 9 januari 2017, de eerste werkdag na de kerstvakantie. Vanaf deze datum zullen alle facturen digitaal in behandeling worden genomen. Van belang hierbij is dat alle facturen centraal binnenkomen op het volgende emailadres: fz@atlascollege.nl Dit emailadres is alleen bestemd voor facturen en niet voor overige zaken.

Wanneer er een factuur voor je klaarstaat, dan zal je de volgende mail ontvangen: 

Van: noreply@atlascollege.nl [mailto:noreply@atlascollege.nl] Namens Administratie
Verzonden: maandag 28 november 2016 17:56
Onderwerp: Verzoek Financiële Administratie ASC (let op dit is geen spam)

 

Beste collega,

Er staan één of meerdere documenten in Xtendis die je aandacht behoeven.

Open in Xtendis de map ‘Inbox’, of volg deze link, om de betreffende documenten in te zien.
Vriendelijk verzoek deze zo spoedig mogelijk geheel af te werken.

Alvast dank en vriendelijke groet,
De financiële administratie

 

Deze e-mail wordt dagelijks omstreeks 18.00 uur automatisch verzonden en alleen wanneer er een factuur of meerdere facturen klaar staan. Overigens is het niet noodzakelijk om deze email af te wachten en kan je op elk moment en vanaf elke VDI-werkplek inloggen middels de volgende link: https://maia.atlascollege.nl/Xtendis.Web/Home.aspx

Zoals gezegd kan dit vanaf elke VDI-werkplek, dus wil je thuis inloggen dan zal je eerst verbinding moeten maken met de VDI. Via deze link vind je meer informatie over thuiswerken en inloggen op een VDI.

Voor meer informatie verwijzen we naar de algemene Gebruikershandleiding van Expansion. Wanneer je ingelogd bent op Xtendis dan kan je deze handleiding openen door middel van de vraagteken button rechts bovenin. Tevens bestaan er twee verkorte handleidingen van Atlas College, een versie voor administratie en budgethouders en een versie voor controleurs, welke zijn opgenomen in Dossier Atlas College onder Financiën en formatie. Deze handleidingen kan je eveneens openen door hier te klikken.

Uiteraard kan er bij vragen  over Xtendis altijd contact opgenomen worden met de administratie van de locatie of het ASC. De contactpersonen voor Xtendis bij het ASC zijn Debby Mak en Ellis Toepoel van de Afdeling Financiën.

 

 

Contact Atlas College
Dampten 14, 1624 NR Hoorn
T (0229) 20 60 20
E asc@atlascollege.nl
kvk: 37153438
btwnr.: 8209.71.054.B.01

Het Atlas College leert je schitteren!