Het Atlas College leert je schitteren!
bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur

Drukte van belang tijdens Triadedagen

14 december 2016

Op 22 en 29 november zijn er in totaal ruim 800 basisschoolleerlingen uit de directe en minder directe omgeving op bezoek geweest op De Triade. Ze kregen vier lesjes (praktijk en theorie), zodat ze zich een goed beeld konden vormen van De Triade.

Onder begeleiding van de eigen Triade-leerling-gidsen werd de bezoekers van lokaal naar lokaal gebracht, waar ze aan de slag gingen met verschillende opdrachten. Zo konden de kinderen een muurtje metselen, een bijenhotel maken ('air bee ’n bee'), proefjes doen bij nask en biologie, een wiskunde-, geschiedenis- of Engelse les volgen, een schilder- of timmeropdracht doen, een prachtig creatief werkstukje maken bij Style en Design, een heuse electro-, metaal- of installatieles volgen en even lekker uitrazen tijdens de gymlessen. Deze dagen worden altijd drukbezocht en ook dit jaar waren de leerlingen, leerkrachten en ouders weer enorm enthousiast. Mede dankzij de inzet van de docenten van De Triade, maar zeker ook van de Triade-leerlingen die zich geheel vrijwillig opgeven om te helpen, zijn deze dagen een groot succes geworden. 

Nu maar afwachten welke basisscholen de prijs winnen met de mooiste slogan een step gemaakt door leerlingen metalectro van De Triade.

 

 

Contact Atlas College
Dampten 14, 1624 NR Hoorn
T (0229) 20 60 20
E asc@atlascollege.nl
kvk: 37153438
btwnr.: 8209.71.054.B.01

Het Atlas College leert je schitteren!