Het Atlas College leert je schitteren!
bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur

Hoornse Junior Vrijwilligersprijs 2016

14 december 2016

Op woensdag 7 december 2016 werden in de Oosterkerk in Hoorn voor het eerst Vrijwilligersprijzen uitgereikt. Volgens de organisatie de start van een mooie traditie die van harte ondersteund wordt door de gemeente Hoorn.

De nominaties voor de jeugdprijs - de junior Vrijwilliger van het jaar -  waren voor Rachid Uad, oud-leerling van SG Newton en Thirza Pennekamp, een leerling uit M2 van SG Newton. Rachid was genomineerd omdat hij zich vrijwillig  inzet als voetbaltrainer van Always Forward (onder 11-2). 

Thirza was genomineerd omdat ze op onze school en daarbuiten actie heeft gevoerd om geld in te zamelen, zodat het Huttendorp Hoorn zijn activiteiten zou kunnen voortzetten. En dat is gelukt! De extra  € 86 van Thirza heeft vast de doorslag gegeven.

Rachid heeft uiteindelijk de prijs gewonnen. Leuk was dat Thirza ook behoorlijk in het zonnetje werd gezet. "Zo goed te zien, dat deze twee jongeren zich zo belangeloos en vol enthousiasme inzetten om iets voor een ander te doen en/of waar te maken!" aldus locatiedirecteur Marion Winkelhuis. "Op andere scholen nemen  onze Atlasleerlingen vast ook prachtige initiatieven in dit kader! Laten we deze prijs in de gaten houden en melden als we vinden dat het het waard is om hen in het zonnetje te zetten, of zoals wij van Atlas zeggen 'hen te laten schitteren'."

Contact Atlas College
Dampten 14, 1624 NR Hoorn
T (0229) 20 60 20
E asc@atlascollege.nl
kvk: 37153438
btwnr.: 8209.71.054.B.01

Het Atlas College leert je schitteren!