Het Atlas College leert je schitteren!
bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur

Atlasdag 2016: Krachtige collega

28 september 2016

10 november a.s. is het zover: de jaarlijkse Atlasdag! Dit keer zal de Atlasdag plaatsvinden in het compleet vernieuwde gebouw van Copernicus SG. Voor deze dag zijn alle Atlascollega's van harte uitgenodigd. Ook stagiairs zijn van harte welkom.  

De dag zal in het teken staan van de Atlasambitie 'Krachtige Collega'. Gastspreker is Mark Mieras, die gespecialiseerd is in hersenonderzoek. Hij is auteur van onder meer de bestsellers 'Ben ik dat?' en 'Liefde'. Samen met tekenaar Jan Bart Dieperink maakte hij 'Heftige Hersens!', over het puberbrein. Het programma bestaat verder uit vakgerichte workshopsrondes en zgn. brede workshoprondes. De afsluiting wordt verzorgd door  Foppe de Haan, oud-coach van onder meer SC Heerenveen. Hij gaat in op zijn rol als coach in de presentatie 'Van een schouderklopje krijgt niemand een blessure'. Uiteraard is er een ruime lunchpauze waarin je collega's kunt ontmoeten.

Programma
Het programma ziet er op hoofdlijnen als volgt uit:

08.30 – 09.00 uur: ontvangst

09.00 - 10.00 uur: vakgericht: ‘Wat is jouw kracht?’

10.00 - 11.00 uur: plenaire opening (door Hans Verschoor), spreker Mark Mieras

11.00 - 12.00 uur: workshopronde 1 (vakgericht)

12.00 - 13.15 uur: lunch ‘extra’

13.15 - 14.15 uur: workshopronde 2 (breed aanbod)

15.00 - 16.00 uur: plenair afsluiting, spreker Foppe de Haan

16.00 uur: afterparty

Workshops
Ook dit jaar biedt de Atlasdag weer een breed workshop-aanbod. Behalve de vakgerichte workshops 's morgens, kun je 's middags kiezen uit ruim twintig workshops. Je kunt je hiervoor vanaf 6 oktober a.s. inschrijven via de Atlasdag-site: atlasdag.atlascollege.nl. Het aantal plaatsen per workshop is beperkt. Zodra het maximaal aantal plaatsen is bereikt, kun je je hiervoor niet meer aanmelden, dus wees er snel bij.

Een greep uit de workshops die op dit moment bekend zijn: werken aan verbetercultuur, bikkeltraining, opdenken in gedrag, rots en water, geen macht maar gezag, waar word je echt gelukkig van in je werk, werkvormen voor het mentoruur, yoga, enz.

Praktische zaken
De parkeerruimte rondom de Copernicus is beperkt en wordt gereserveerd voor gasten en sprekers. Je kunt op de Atlasdag parkeren bij De Nadorst in Blokker (ca. 5 min. lopen naar de Copernicus) of bij zwembad de Waterhoorn aan de Holenweg in Hoorn. Vanaf de Waterhoorn zal een schoolbus als pendelbus worden ingezet. Verder  kun je je (kleine) kinderen tijdens de Atlasdag onderbrengen bij de kinderopvang die speciaal voor deze dag in het leven is geroepen.

De komende weken houden we je via de Atlas-nieuwsbrieven op de hoogte van het programma, de workshops enz. Wordt vervolgd dus.

Contact Atlas College
Dampten 14, 1624 NR Hoorn
T (0229) 20 60 20
E asc@atlascollege.nl
kvk: 37153438
btwnr.: 8209.71.054.B.01

Het Atlas College leert je schitteren!