Het Atlas College leert je schitteren!
bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur

De Triade haalt praktijk in huis

28 september 2016

Dinsdag 20 september heeft De Triade het vernieuwde PIE-lokaal feestelijk geopend. (PIE = produceren, installeren en energie.) Na een drietal korte toespraken van resp. Jan Adels, Gert Boontjes en Anton Verlaan van OOM (Opleiding Ontwikkeling Metaalbewerking) opende wethouder Gina Kroon-Sombroek het lokaal door een lint door te knippen. Vijf leerlingen ontvingen een bioscoopbon als dank voor hun inzet, deel in hun vrij tijd, bij de werkzaamheden aan en voor het vernieuwde lokaal. Het lokaal is een nagebootst ‘huis’ compleet met meterkast, kruipruimte, keukenblok, toilet- en doucheruimte en een ruimte met licht- en geluidinstallatie, waarin leerlingen de lesstof in de praktijk kunnen brengen.

Daarnaast waren creatieve leerlingen van Style en Design (sector BWI: bouwen, wonen en interieur) bezig geweest voor het Singelfestival dat afgelopen weekend werd gehouden in Edam. Samen met nieuwe docente Brenda Kout hebben zij lampen gemaakt voor in de festivaltent en het resultaat mag er zijn! Collega’s van PIE hebben meegewerkt aan het herstellen van de verlichting.

Zoals de inzet van de leerlingen bij het Singelfestval duidelijk maakt, is De Triade veel betrokken bij lokale activiteiten.

 Hierboven enkele foto's van (de opening van) het PIE-lokaal en het Singelfestival.

Contact Atlas College
Dampten 14, 1624 NR Hoorn
T (0229) 20 60 20
E asc@atlascollege.nl
kvk: 37153438
btwnr.: 8209.71.054.B.01

Het Atlas College leert je schitteren!