Het Atlas College leert je schitteren!
bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur

SG Newton sprankelend van start

13 september 2016

SG Newton is dit schooljaar gestart in een sprankelend wit gebouw met 850 leerlingen, 17 nieuwe collega’s, een nieuw protocol en ‘de Meldkamer’.

Schilders en spuiters hebben in de zomervakantie het schoolgebouw weer een fris, wit aanzien gegeven waarin de leerlingen een ‘schone start’ hebben kunnen maken. De nieuwe collega’s zijn enthousiast ontvangen in, een naar eigen zeggen, warm bad en worden intensief begeleid en gecoacht in het NAP programma (Nieuw Aangesteld Personeel programma).

En de toon is gezet. Met de bestelling van 70 plastic boxen is het protocol ‘mobiele telefoons’ in werking getreden. Het gebruik van mobiele telefoons is tijdens de lesactiviteiten niet langer toegestaan tenzij de docent anders beslist. De telefoons zitten in de kluis of liggen in de box voor telefoons in de klas. De reacties van docenten zijn positief. Daarnaast is er een apart lokaal ingericht binnen de school   waar leerlingen die uit de les worden gestuurd zich moeten melden en aan het werk worden gezet, de Meldkamer. Van de  Meldkamer werd de eerste dagen gelukkig slechts beperkt gebruikgemaakt…..

Contact Atlas College
Dampten 14, 1624 NR Hoorn
T (0229) 20 60 20
E asc@atlascollege.nl
kvk: 37153438
btwnr.: 8209.71.054.B.01

Het Atlas College leert je schitteren!