Het Atlas College leert je schitteren!
bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur

Thirza & Kim

5 juli 2016

Wat hebben Thirza Pennekamp (Newton) en Kim Loos (OSG West-Friesland) met elkaar gemeen, behalve dat ze beiden leerling zijn van het Atlas College?
Thirza zit in mavo-1 van SG Newton. Toen ze in de krant las dat de hoofdsponsor van het Huttendorp Hoorn was afgehaakt  werd het volgens Thirza tijd voor actie. Dit jaar geen Huttendorp in Hoorn? Dat kon niet. Ze organiseerde op SG Newton verschillende evenementen, waaronder de verkoop van cup cakes en een loterij. Binnenkort overhandigt ze aan de organisatoren  van Huttendorp Hoorn, de Stichting Netwerk, een cheque van € 186,-

Kim Loos, vwo-gediplomeerde van de OSG, meldde zich direct na het examen als vrijwilliger bij de sectie Eerste Opvang Anderstaligen (EOA) van  SG Newton. Voor Kim dus geen bollenpellen of een  vakantie in Salou, maar taalleshulp voor vluchtelingen. Een opvallende keuze. Betrokkenheid met anderen is wat beiden verbindt en SG Newton liet ze even schitteren.

Ook volgend jaar houdt SG Newton  jullie graag op de hoogte over  wat er op school  gebeurt. Er is immers altijd wel wat te melden. Maar vooreerst een goede vakantie voor iedereen.

Contact Atlas College
Dampten 14, 1624 NR Hoorn
T (0229) 20 60 20
E asc@atlascollege.nl
kvk: 37153438
btwnr.: 8209.71.054.B.01

Het Atlas College leert je schitteren!