Het Atlas College leert je schitteren!
bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur

Deux-pièces

24 mei 2016

Gekleed in een deux-piècesje wervelt ze door de SG Newton: Susanne van der Lee. Ze heeft het druk. Als projectleider van ‘Unlimited’, de jaarlijkse uitvoering van SG Newton in Schouwburg Het Park, moet er veel georganiseerd worden. Ga maar na. Niet alleen treden de winnaars op van de Dansdagen die in november werden gehouden. Ook de winnaars van Newton’s got Talent schitteren tijdens 'Unlimited'. Susanne: "Het is weliswaar de zevende keer dat ‘Unlimited’ wordt uitgevoerd. Sommige dingen zijn routine. Maar in de loop der jaren is het wel steeds grootser geworden. Dat komt ook, doordat we zoveel als mogelijk  door de leerlingen zelf laten doen. Zo doen de meiden van Beauty, health & care de grime. Zorgen de jongens van Techno Skills voor het licht en wordt Cooking Skills ingezet bij de catering en de garderobe." Het draaiboek voor 'Unlimited' bestaat inmiddels uit twaalf dicht bedrukte pagina’s.  

Nieuw dit jaar is dat leerlingen van verschillende basisscholen uitgenodigd zijn om de repetities in Het Park bij te wonen. "Zo maken deze (toekomstige?) leerlingen op een wel heel speciale manier kennis met SG Newton", aldus Susanne.

’s Avonds is de zaal gevuld met de nieuwe brugklassers van SG Newton en hun ouders/verzorgers. Het thema van de uitvoering is dit jaar 'Newton rocks your world'.

Komt dat zien, 14 juni a.s.

Contact Atlas College
Dampten 14, 1624 NR Hoorn
T (0229) 20 60 20
E asc@atlascollege.nl
kvk: 37153438
btwnr.: 8209.71.054.B.01

Het Atlas College leert je schitteren!