Het Atlas College leert je schitteren!
bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur

SG De Triade krijgt bezoek van KNGF geleidehond

19 april 2016

Afgelopen woensdag kregen de brugklassers van De Triade bezoek gehad van de heer Joost Sondheim en zijn geleidehond Ermo. Joost is ambassadeur voor KNGF Geleidehonden en kwam samen met zijn hond een voorlichting geven. Joost is blind en Ermo helpt hem tijdens zijn dagelijks leven. De leerlingen waren enthousiast en konden hun vragen stellen aan Joost en mochten de hond een koekje geven.

KNGF voert verschillende acties om de honden te kunnen opleiden. Een daarvan is het inzamelen van plastic doppen. Deze doppen worden afgeleverd aan recyclebedrijven en dit levert de stichting geld op. De gehele opbrengst komt dankzij de inzet van vrijwilligers ten goede aan de opleiding van de geleidehonden. SG De Triade is een van de inzamelpunten in de regio en met succes! Leerlingen, ouders en medewerkers zetten zich graag in voor dit goede doel.

Dankzij de voorlichting van ambassadeur Joost Sondheim konden leerlingen ervaren hoe belangrijk hun bijdrage is.  Informatie over deze actie vind je op de site van KNGF.

Contact Atlas College
Dampten 14, 1624 NR Hoorn
T (0229) 20 60 20
E asc@atlascollege.nl
kvk: 37153438
btwnr.: 8209.71.054.B.01

Het Atlas College leert je schitteren!