Het Atlas College leert je schitteren!
bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur

Start bouwactiviteiten d'Ampte

24 februari 2016

Volgende week start bouwbedrijf Heddes met de voorbereidingen van de renovatie van het schoolgebouw van d'Ampte. Naast de kleine ronde parkeerplaats van d'Ampte tegenover de ingang van de parkeerplaats bij Atlas Service Centrum wordt een nieuwe inrit en parkeerplaats aangelegd. Deze wordt tijdens de renovatie gebruikt voor personeel van Heddes, zodat de parkeerdruk niet nog verder toeneemt. Om de parkeerplaats aan te kunnen leggen zal een aantal bomen worden gekapt.

Na de voorjaarsvakantie wordt verder gegaan met het bestraten van de parkeerplaats en wordt de rest van het terrein van d'Ampte ingericht t.b.v. een veilige en gefaseerde bouw. Ook zullen de keten van Heddes worden geplaatst, alsmede tien noodlokalen die enige maanden nodig zijn. Voordat de daadwerkelijke renovatie op 4 april start zullen voor de directie, personeel, leerlingen en ouders van d'Ampte en SG Newton presentaties over het plan worden gegeven door Heddes. Nadere informatie hierover volgt nog.

Een belangrijk aandachtspunt in het plan van Heddes is het scheiden van de leerlingenstroom en het bouwverkeer. Voor het bouwverkeer zal de route via het Keern naar Dampten lopen, zowel voor aan- als voor afvoer. Voor (fietsende) leerlingen wordt de route via de het fietspad Berkhouterweg vrijgehouden.

Contact Atlas College
Dampten 14, 1624 NR Hoorn
T (0229) 20 60 20
E asc@atlascollege.nl
kvk: 37153438
btwnr.: 8209.71.054.B.01

Het Atlas College leert je schitteren!