Het Atlas College leert je schitteren!
bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur

Spetterende finale Dijker Avonden

24 februari 2016

De zaal zat afgeladen vol en iedereen keek er naar uit om de allernieuwste talenten van SG De Dijk te bewonderen tijdens de - intussen traditionele, jaarlijkse - Dijkeravonden, die werden gepresenteerd door leerlingen uit leerjaar twee en drie.

Alle optredens waren in zes blokken verdeeld en tussendoor werden kleine, veelal grappige toneelstukjes opgevoerd, die - afgaande op de lachsalvo's die geregeld waren te horen - bijzonder in de smaak vielen. De artiesten  van de eerste klassen lieten voor het eerst hun talenten zien, waarbij de bezoekers onder de indruk waren van het gezang van Tea en Isabel (1F), maar toch ook van de goochelaar, Wim uit 1E.

Na de optredens was het aan de publieksjury om een keuze te maken. De samenzang van Tea en Isabel met 'Something's got a hold on me' klonk erg mooi, maar het toneelgroepje met  'Het taal van tegenwoordig' was volgens de jury "hilarisch". De dans van Isabel (3D), Sanne (3B) en Lisa (1F) vond de jury "geweldig en echt van deze tijd". Jutta (2F) zong 'New York' erg knap, want, zo stelde de jury  "dat was toch een moeilijk lied." Lof was er ook voor Lois (4A), die in viel voor Rico en dat "fantastisch goed" deed.

Uiteindelijk hakte de jury de knoop door en kon MartijnSchaeffer de uitslag bekendmaken. De eerste prijs ging naar Sanne, Isabel en Lisa (foto).

Contact Atlas College
Dampten 14, 1624 NR Hoorn
T (0229) 20 60 20
E asc@atlascollege.nl
kvk: 37153438
btwnr.: 8209.71.054.B.01

Het Atlas College leert je schitteren!