Het Atlas College leert je schitteren!
bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur

Een kijkje nemen op de Copernicus?

13 januari 2016

Een lang en diep gekoesterde wens is uitgekomen: we zitten als Copernicus SG weer in één schoolgebouw. Dit schoolgebouw is een combinatie van het bestaande hoofdgebouw op Nieuwe Steen 11 en een nieuwe vleugel, prachtig met elkaar verbonden door de vernieuwde centrale hal en ruime verbindingsgangen daarbovenop.

Op 12 februari a.s. vindt de officiële opening plaats. Dat wordt vooral een feest voor collega’s en leerlingen, dus daarbij kunnen we slechts een beperkt aantal externe gasten uitnodigen. En dat terwijl we weten dat er veel meer mensen zijn die graag een kijkje in ons nieuwe schoolgebouw willen nemen.

Geldt dat laatste ook voor jou, als collega op één van de andere Atlasscholen of op het ASC? Dan nodigen we je van harte uit in ons open huis op vrijdagmiddag 29 januari tussen 14.00 en 16.00 uur. Op dezelfde middag nodigen we ook de buurt uit en ouders van leerlingen. Wil je ons als je van deze uitnodiging gebruik gaat maken, s.v.p. een mailtje sturen, zodat we weten hoe veel gasten we kunnen verwachten? Graag naar: copernicus@atlascollege.nl .

En mocht deze middag je niet uitkomen: het kan zo maar zijn dat je de Copernicus bezoekt  tijdens de volgende Atlasdag. Kortom: je komt vast en zeker  nu of later een kijkje nemen in onze mooie nieuwe school.

 

 

Contact Atlas College
Dampten 14, 1624 NR Hoorn
T (0229) 20 60 20
E asc@atlascollege.nl
kvk: 37153438
btwnr.: 8209.71.054.B.01

Het Atlas College leert je schitteren!