Het Atlas College leert je schitteren!
bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur

De Triade bezoekt HSB Bouw

2 december 2015

Van maandag- t/m donderdagochtend brachten in totaal zo’n 110 leerlingen van De Triade en basisscholen uit de regio een bezoek aan HSB Bouw. Hier konden de jongens en meiden kennismaken met het werken in de bouw. Na de ontvangst in de vergaderzaal werd uitleg gegeven over HSB Bouw.

Vervolgens gingen de leerlingen naar de Timmerfabriek Volendam op de werf van HSB. Ze kregen er een rondleiding en konden een werkstuk maken in de timmerfabriek. Daarna fietsten de leerlingen naar De Broeckgouw, waar door HSB Bouw woningen worden gerealiseerd. De leerlingen konden ter plekke een muurtje metselen en helpen met aanbrengen van isolatieplaten.

Op vrijdag kregen al deze leerlingen les in timmeren op De Triade. Dit was het tweede bedrijfsbezoek dat De Triade organiseerde voor de eigen brugklassers en de groep 8 leerlingen. Het was een groot succes en ontzettend goed georganiseerd door HSB Bouw en niet te vergeten de 'eigen' mensen. Via verschillende media is er aandacht aan dit bezoek besteed, ook door HSB zelf op hun Facebookpagina.

Contact Atlas College
Dampten 14, 1624 NR Hoorn
T (0229) 20 60 20
E asc@atlascollege.nl
kvk: 37153438
btwnr.: 8209.71.054.B.01

Het Atlas College leert je schitteren!