Het Atlas College leert je schitteren!
bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur

Atlasschaatstoernooi viert jubileum

18 november 2015

Vandaag is het al weer de tiende keer in successie dat het Atlas schaatstoernooi wordt georganiseerd. Dit jaar zal wethouder Ben Tap het startschot geven. Het Atlas College organiseert deze schaatsdag in samenwerking met sportaanbieders en verenigingen uit de regio. De dag staat vooral in het teken om de breedtesport te stimuleren en meer kinderen meer te laten bewegen. Doelstellingen die aansluiten bij andere gezonde initiatieven binnen het Atlas College, zoals de Gezonde School.

Ook dit jaar wordt de organisatie mede verzorgd door leerlingen van Copernicus SG en SG Newton, die sport in hun vakkenpakket hebben. Op deze manier kunnen ze competenties verder ontwikkelen, die ze voor hun vervolgopleiding nodig hebben. Op het middenterrein zal Duosport clinics verzorgen. Om het tienjarig jubileum extra luister bij te zetten, staat er dit jaar ook een heuse klimwand om de leerlingen tussen de schaatswedstrijden door te vermaken én ze kennis te laten maken met deze tak van sport.

Aan het toernooi kunnen alle leerlingen uit groep 7 en 8 van het basisonderwijs en uit het eerste en tweede leerjaar van het voortgezet onderwijs uit de regio deelnemen. En net als voorgaande jaren, wordt gerekend op vele honderden leerlingen. De wedstrijden starten om 13.00 uur.

Contact Atlas College
Dampten 14, 1624 NR Hoorn
T (0229) 20 60 20
E asc@atlascollege.nl
kvk: 37153438
btwnr.: 8209.71.054.B.01

Het Atlas College leert je schitteren!