Het Atlas College leert je schitteren!
bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur

Atlasdag 12 november a.s.

29 oktober 2015

Nog twee weken en dan is de Atlasdag 2015! Op 12 november vanaf 8.30 uur zijn alle Atlasmedewerkers welkom bij SG Newton om een dag lang te leren van en met elkaar in workshops en lezingen en elkaar te spreken onder het genot van hapjes en drankjes die de leerlingen van Newton voor ons zullen verzorgen. Onderwijscollega’s als Paul Rosenmöller, natuurkundedocent Bert Haalboom van het Martinus college, leraar-van-het-jaar 2012-2013 Jan Verweij, schooldirecteuren als Elly Loman en Marietje de Jong, po-leerkrachten als Dieuwke Tadic Fadjil vertellen ons hun kijk op belangrijke en actuele onderwijszaken en gaan met ons in gesprek daarover. Daarnaast zijn er veel anderen aanwezig waarvan we gaan leren hoe ons werk plezieriger wordt, hoe we onze leerlingen nog beter kunnen begrijpen, hoe we zelfs gezonder kunnen worden. Ook maken we op deze dag ten minste 50 samenwerkafspraken met elkaar. Kortom: een dag om niet te missen.

Maak op tijd je keuzes
De inhoud van de workshops is te bekijken via de website van het Atlas College. Bij de workshop ‘Gamification’ is het raadzaam om je lesmethode mee te brengen, voor ‘(Beter) omgaan met lastig gedag’ mag je zelf vooraf een casus indienen.

Vanaf maandag 2 november kun je je inschrijven voor de twee workshops van jouw keuze. Dit kan ook via de site van het Atlas College. In plaats van een workshop kun je in beide rondes kiezen voor een lezing. Bij de lezingen is plaats voor ruim 120 mensen, in de workshops is 25 het maximum. Veel plezier alvast bij het kiezen.

Parkeren Atlasdag 2015
Op het Dampten is een parkeerverbod ingevoerd. Je kunt niet meer aan de straat parkeren. Het parkeerterrein van SG Newton en het ASC is tijdens deze dag gereserveerd voor de workshopleiders en personeel met een invalidenparkeerkaart. Dat betekent dat je het beste met de fiets kunt komen of met het openbaar vervoer. Ben je met de auto dan kun je parkeren op het Run Shopping Centrum of op de Blauwe Berg en het laatste stukje lopen.

Contact Atlas College
Dampten 14, 1624 NR Hoorn
T (0229) 20 60 20
E asc@atlascollege.nl
kvk: 37153438
btwnr.: 8209.71.054.B.01

Het Atlas College leert je schitteren!