Het Atlas College leert je schitteren!
bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur

Atlasdag

14 oktober 2015

Leren van en met elkaar, OOP en OP

De Atlasdag 2015 biedt veel ruimte om elkaar te ontmoeten. Zo zijn in het programma royale pauzes ingeruimd. Ook is het eind van de dag zo gekozen, dat in alle rust nog even met een collega kan worden doorgepraat. 

Op de dag zelf zullen de collega’s een naambadge dragen aan een gekleurd lint.  Aan de kleur van het lint zie je (ongeveer) welk werk hij of zij doet. Zo zal het kantoorpersoneel een lint dragen in light blue, de conciërges en onderhoudsmensen in het navy blue, de mensen die talen geven zullen herkenbaar zijn aan een zwart lint en de mensen die bij de kunstvakken zijn betrokken aan een rose lint. Helaas hebben we veel meer vakken, dan er kleuren zijn voor de draagbandjes. We hebben daarom ook een categorie wit  moeten maken, waarin de  docenten bouwtechniek zijn ondergebracht, de sprekers en workshopleiders, maar ook de stagiaires. In de hal van SG Newton zullen statafels staan, die hetzelfde kleuraccent hebben als de linten, zodat je daar gemakkelijk vakgenoten kan vinden.

De workshops zijn ook een plek om elkaar te ontmoeten. De workshopleiders laten ons samen leren, door doen, door gesprek, discussie of door iets te maken samen met collega’s.

Op de Atlasdag 2015 zijn er meer onderwerpen die interessant zijn voor het ondersteunend personeel. Lang niet alle workshops gaan over lesgeven. Er is ook grote keuze uit workshops die gaan over het dagelijks werk, over omgaan met elkaar. De meeste workshops hebben een ‘actief’ karakter, het wordt zeker niet alleen luisteren. Voor elk wat wils dus en uiteraard is de keuze vrij.

Vanaf 2 november kun je je inschrijven via www.atlascollege.nl  > Atlasdag 2015.

Contact Atlas College
Dampten 14, 1624 NR Hoorn
T (0229) 20 60 20
E asc@atlascollege.nl
kvk: 37153438
btwnr.: 8209.71.054.B.01

Het Atlas College leert je schitteren!