Het Atlas College leert je schitteren!
bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur

Leren van en met elkaar

30 september 2015

 12 november komt snel dichterbij. Wat gaat er allemaal gebeuren op de Atlasdag 2015, die als motto heeft ‘Leren van en met elkaar’?

Vijftig samenwerkafspraken
Er zal weer veel tijd in het programma zijn, om collega’s van andere locaties te ontmoeten, of om eindelijk eens bij te praten met iemand van je eigen school. Je kunt ‘leren van elkaar’ ook concreet maken in de vorm van een afspraak met een collega. Een afspraak om eens bij elkaar op school te gaan kijken. Of om samen een lessenreeks te maken of samen een experiment op te zetten rond ICT, differentiatie, leerlingbegeleiding, leerlingadministratie. De uitdaging aan eenieder is om op de Atlasdag gezamenlijk vijftig van dit soort afspraken te genereren en vast te leggen! Je hoort hier nog meer over.

Leren!
Uit het rijke aanbod aan lezingen en workshops kan ieder iets naar eigen belangstelling kiezen. In de workshops zal samen leren aan de orde zijn, dat wil zeggen dat er ruimte is voor discussie, voor oefenen, voor eigen ideeën. Niemand hoeft lang stil te zitten. Dit geldt zeker voor de workshops van ‘Humor in bedrijf’ over zaken als samenwerken en feedback geven. Maar ook Jan Verweij (leraar van het jaar 2012) gaat met de deelnemers in gesprek, over het leraarschap en over leerlingen betrekken bij de les. Dat wordt nog moeilijk kiezen straks!

Contact Atlas College
Dampten 14, 1624 NR Hoorn
T (0229) 20 60 20
E asc@atlascollege.nl
kvk: 37153438
btwnr.: 8209.71.054.B.01

Het Atlas College leert je schitteren!