Het Atlas College leert je schitteren!
bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur

Nieuws van de afdeling Personeelszaken

21 augustus 2015

Mag ik mij even voorstellen?

Mijn naam is Esther Harkema en vanaf 10 augustus jl. heb ik de eer om binnen het Atlas College als adviseur P&O aan de slag te gaan. Mijn eerste kennismaking is positief verlopen. Een prettige sfeer, leuke collega’s en ongetwijfeld veel nieuwe uitdagingen die op mij liggen te wachten. 

Maar meer over mij. Ik ben inmiddels zo’n 18 jaar werkzaam op het gebied van P&O. De afgelopen acht jaar als personeelsadviseur bij Stichting Odion  (gehandicaptenzorg) te Purmerend en daarvoor ruim tien jaar in diverse P&O-functies binnen de ABNAMRO, onder andere op het gebied van internationale uitzendingen,  als beleidsadviseur arbeidsvoorwaarden en teamleider binnen het HR Service Center.

Daarnaast ben ik moeder van een zoon van 9 en een dochter van bijna 6 en woon ik samen met hen in Hoorn.  In mijn vrije tijd lees ik graag, sta ik langs de lijn bij de Blokkers of kom je me hardlopend tegen op de dijk.  Tevens ben ik lid van de GMR van stichting Penta. Mijn eerste blik in de keuken van het (primaire) onderwijs.  En dan nu mijn kennismaking met het voortgezet onderwijs waar ik erg veel zin in heb en graag mijn steentje aan bij wil dragen. Jullie kunnen dan ook van maandag t/m donderdag een beroep op mij doen.

Ik hoop spoedig met jullie allen kennis te mogen maken en kijk uit naar onze samenwerking!

 

Contact Atlas College
Dampten 14, 1624 NR Hoorn
T (0229) 20 60 20
E asc@atlascollege.nl
kvk: 37153438
btwnr.: 8209.71.054.B.01

Het Atlas College leert je schitteren!