Het Atlas College leert je schitteren!
bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur

Newtons Unlimited trekt volle zalen

15 juni 2015

Dinsdagavond 9 juni presenteerde SG Newton zich in volle breedte met het zang-, dans- en toneelprogramma ‘Dare to be a winner' voor o.a. nieuwe brugklassers in schouwburg Het Park. Hiermee was het al weer de zesde editie van dit 'Unlimited’-evenement. Bij de entree van schouwburg het Park werden de nieuwe leerlingen en hun ouders/verzorgers persoonlijk welkom geheten door de directie, die zich voor deze gelegenheid opvallend feestelijk gekleed had. De avond werd geopend met een dans van Cheyenne Zadelberg, die op overtuigende wijze klassieke en moderne dans combineerde.

Angela Moes en Diëgo Calliero waren de presentatoren. Zij presenteerden een caleidoscoop van dans en toneel, waarin de klassen die een prijs wonnen tijdens de Newton Dansdagen en de winnaars van het SG Newton Songfestival optraden. Opvallend waren met name het optreden van Marita Loen met het prachtige nummer 'Angels from Montgomery' en de docentengroep 'Teachers be like'.

De verschillende programmaonderdelen waren door middel van foto's van belangrijke gebeurtenissen en muzikale hoogtepunten uit periode 2005-2015 op fraaie wijze et elkaar verbonden: de tien jaar dat SG Newton bestaat. Bij elk muzieknummer werd er door het publiek – de schouwburg was vol - uit volle borst meegezongen. Deze muzikale intermezzo’s zorgden direct voor een warme sfeer in Het Park.

Het hoogtepunt van de avond was het optreden van Shanti Rigter die zichzelf begeleidde op gitaar. Nadat ze al tweemaal het SG Newton Songfestival had gewonnen, werd ze ook deze avond door de jury tot winnaar uitgeroepen. Een mooie prestatie van deze talentvolle Newtonleerling.

De algehele leiding van deze succesvolle avond was in handen van Ronald de Roo en Susanne van der Lee. Hulde!

 

Contact Atlas College
Dampten 14, 1624 NR Hoorn
T (0229) 20 60 20
E asc@atlascollege.nl
kvk: 37153438
btwnr.: 8209.71.054.B.01

Het Atlas College leert je schitteren!