Het Atlas College leert je schitteren!
bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur

Verbouw Copernicus start met diepgravende activiteit

15 juni 2015

Op donderdag 18 juni a.s. wordt de start gevierd van de bouwactiviteiten voor de uitbreiding van de Copernicus SG. Wanneer alles volgens plan verloopt, beschikt de Copernicus aan het einde van dit jaar over 3000 m2 extra ruimte. Alle leerlingen krijgen dan weer les op één locatie aan de Nieuwe Steen 11. De feestelijke bijeenkomst om de start van de bouwactiviteiten te markeren, start om 16.45 uur in de aula van de Copernicus. Na een kort formeel gedeelte zal er een handeling plaatsvinden, waarbij 'het diepste punt' gemarkeerd zal worden.

De bouwwerkzaamheden worden in opdracht van de Stichting Onderwijshuisvesting Hoorn. De oplevering van de nieuw-/verbouw zal - als alles volgens plan verloopt - voor 1 januari 2016 plaatsvinden. Dit betekent dat de leerlingen van de bovenbouw havo en vwo, die nu nog les krijgen in de dependance aan de Nieuwe Steen 21, na de kerstvakantie les krijgen in het hoofdgebouw aan de Nieuwe Steen 11.

Behalve nieuwe leslokalen, krijgt de school o.m. de beschikking over een uitgebreide aula en één centrale entree. De uitbreiding wordt op alle verdiepingen verbonden met het bestaande gebouw uit 2007. Door twee van de noodtrappenhuizen van het bestaande gebouw op te waarderen tot volwaardige trappenhuizen wordt de interne logistiek verbeterd, waardoor opstoppingen tijdens de wisseling van de lessen tot het verleden behoren.

Contact Atlas College
Dampten 14, 1624 NR Hoorn
T (0229) 20 60 20
E asc@atlascollege.nl
kvk: 37153438
btwnr.: 8209.71.054.B.01

Het Atlas College leert je schitteren!